DIETA&FITNESS  ·  ADVERTORIAL

Între 27 şi 30 septembrie, Salonul Calului propune un spectacol grandios la Tîncăbeşti!

Miercuri, 10 Iulie 2013

A doua ediţie a Salonului Calului, eveniment integrat dedicat tuturor activităţilor sportive, de divertisment şi de business ecvestru din România, se va desfăşura în perioada 27-30 septembrie 2013, într-o formulă mai dinamică şi mai creativă. Ediţia inaugurală din 2012, a evenimentului organizat de Clubul de echitaţie Equestria din Tâncăbeşti (DN1), a înregistrat ecouri deosebite în rândul publicului larg, mass-mediei şi al publicului specializat deopotrivă.

Salonul Calului a pregătit, la a doua sa ediţie, un complex program de spectacol ecvestru (parade inclusiv Parada steagurilor europene, acrobaţii, voltije, dresaj, dresaj sportiv pe muzică, cascadorii, întrecerea Retromobil ş.a.), competiţional (probe sportive pentru toate categoriile de cai şi călăreţi, inclusiv pentru copii şi amatori, probe de sărituri demonstrative şi întreceri integrate în
show-uri ecvestre), dar şi un moment special şi foarte spectaculos - Seara Cailor (un show ecvestru nocturn cu momente speciale pe teme fantastice precum Harap Alb, Balada Mioriţei, Dansuri spaniole etc).

Partea competiţională va include două concursuri devenite deja tradiţionale: Cupa Equestria, aflată la a treia ediţie consecutivă, şi Concursul internaţional de sărituri peste obstacole Marele Premiu al Municipiului Bucureşti, aflat de asemenea la a treia ediţie consecutivă. Vor lua startul în jur de 180-200 de cai, plus 30-40 de cai pentru show-uri şi demonstraţii.

De asemenea, Salonul Caluluia cuprins în program şi acţiuni dedicate publicului specializat (prezentări de cai, produse şi echipamente ecvestre cu vânzare, echipamente sportive de performanţă etc).

“A doua ediţie a vine să reconfirme nevoia unui astfel de eveniment complex şi ambiţios în România, pe care sperăm să-l transformăm, în timp, într-un brand local şi într-un model de business. Unicitatea acestui concept constă în îmbinarea activităţii competiţionale sportive cu demonstraţiile şi show-urile ecvestre. Pentru ediţia din 2013, am pregătit o paletă variată de activităţi care acoperă de la competiţia pur sportivă la fascinante show-uri, parade şi momente tematice de divertisment ecvestru, dar şi prezentări pentru publicul avizat. Ca şi la prima ediţie, am acordat o deosebită atenţie nevoii de educare a publicului din România în spiritul competiţiei fair-play, al stilului autentic şi al aprecierii unui spectacol unic, cum este echitaţia”, a declarat dr. Ozana Moraru, proprietara clubului Equestria.

Organizat de clubul de echitaţie Equestria din Tâncăbeşti (Snagov), Salonul Calului şi-a propus să consacre în România un model ce are temă de inspiraţie faimosul Salon du Cheval din Paris.Imagini șocante într-un avion TAROM. Scandal de proporții, familie evacuată cu forța, medici chemați la bord

Libertatea

Comentarii (1)

thumbzilla..  •  10 August 2013, 23:31

Intr-adevar spectacol.Caii sunt alaturi de pisici(ca-s preferatele mele :)) )cele mai frumoase si iubitoare animale din lume .

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
13:30 Tenis

BRD Bucharest Open

Digi 2
18:00 Fotbal, Liga 1

Hermannstadt - Gaz Metan

Digi 1, Telekom 1, Look
21:00 Fotbal, Liga 1

Chindia - Viitorul

Digi 1, Telekom 1, Look
22:00 Fotbal, Cupa Africii

Senegal - Algeria

Eurosport
Program TV complet

Liga 1

Acum, în direct din redacție

Urmărește aici

acum!
×