TIMP LIBER  »  DIETA&FITNESS  »  PREZENTARE

Nike Air Max+ 2013, un pantof legendar mai flexibil ca niciodata

Articol de GSP - Publicat luni, 11 februarie 2013 00:00 / Actualizat luni, 11 februarie 2013 11:57

Urmasul unui un pantof legendar care a fost reproiectat pentru a oferi o greutate mai scazuta, o amortizare mai buna si un suport lateral superior.

Pantoful, care a facut senzatie in momentul lansarii, revine in 2013 cu un model complet reproiectat pentru a satisface toate cerintele unui alergator modern. Pantoful Nike Air Max+ 2013 inglobeaza o perna de aer de la varful piciorului pana la calcai pentru a oferi greutate scazuta, amortizare perfecta si o flexibilitate imbunatatita fata de versiunile anterioare.

Proiectantii Nike Air Max au dorit sa sublinieze in designul noului model miscarea naturala. Ei au inceput prin reconstructia pernei de aer pentru a asigura cea mai confortabila alergare posibila. Peretii interiori ai pernei de aer sunt redusi la minimum pentru a permite circulatia mai buna a fluxului de aer, iar tuburile interioare se misca impreuna cu piciorul pentru a oferi o flexibilitate mult mai buna.

Tehnologia Nike Hyperfuse este utilizata pentru a reduce greutatea pantofului si a permite o ventilatie mai buna a piciorului, fara a afecta confortul. Pantoful se muleaza pe picior si asigura un suport lateral foarte bun, iar tehnologia Nike Flywire fixeza piciorului si elimina miscarile nedorite.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează