TIMP LIBER  »  DIETA&FITNESS  »  PREZENTARE

Nike Air Max+ 2013, un pantof legendar mai flexibil ca niciodata

Articol de GSP - Publicat luni, 11 februarie 2013 00:00 / Actualizat luni, 11 februarie 2013 11:57

Urmasul unui un pantof legendar care a fost reproiectat pentru a oferi o greutate mai scazuta, o amortizare mai buna si un suport lateral superior.

Pantoful, care a facut senzatie in momentul lansarii, revine in 2013 cu un model complet reproiectat pentru a satisface toate cerintele unui alergator modern. Pantoful Nike Air Max+ 2013 inglobeaza o perna de aer de la varful piciorului pana la calcai pentru a oferi greutate scazuta, amortizare perfecta si o flexibilitate imbunatatita fata de versiunile anterioare.

Proiectantii Nike Air Max au dorit sa sublinieze in designul noului model miscarea naturala. Ei au inceput prin reconstructia pernei de aer pentru a asigura cea mai confortabila alergare posibila. Peretii interiori ai pernei de aer sunt redusi la minimum pentru a permite circulatia mai buna a fluxului de aer, iar tuburile interioare se misca impreuna cu piciorul pentru a oferi o flexibilitate mult mai buna.

Tehnologia Nike Hyperfuse este utilizata pentru a reduce greutatea pantofului si a permite o ventilatie mai buna a piciorului, fara a afecta confortul. Pantoful se muleaza pe picior si asigura un suport lateral foarte bun, iar tehnologia Nike Flywire fixeza piciorului si elimina miscarile nedorite.

Playtech: INCREDIBIL! Ce face acum femeia care l-a părăsit pe Mihai Neșu! E halucinant ce se întâmplă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează