DIETA&FITNESS  ·  LANSARE

S-au lansat cei mai noi şi moderni pantofi running, excelenţi la fitness şi alergat pe timpul iernii!

Air Pegasus+ 29 +3 FOTO
Air Pegasus+ 29

Luni, 05 Noiembrie 2012

Celebra firmă de echipament sportiv Nike vine în ajutorul fotbaliştilor şi le oferă cele mai noi modele de pantofi de sport, fără să mai simtă durerile din timpul meciurilor de fotbal. Experienţa ghetelor cu crampoane din meciuri nu e chiar un plăcută, tocmai de aceea a venit alternativa perfectă.

Air Pegasus+ 29
Amortizare perfecta, de alergarea fluentă, de protecţia împotriva umezelii şi a frigului pe care ţi le oferă acest pantof, care foloseşte un mesh impermeabil care permite ventilaţia piciorului. Construcţia din zona calcăiului asigură un profil redus şi o amortizare excelentă.

Free Run+ 3
Pantoful combină beneficiile mişcării naturale a piciorului cu protecţia împotriva ploii şi a frigului. Suprafaţa exterioară este realizată fără cusături din mesh, care îmbunătăţeşte impermeabilitatea şi scade greutatea pantofului. Canelurile şi tăieturile în diagonală de la nivelull tălpii îmbunătaţesc flexibilitatea şi permit mişcarea naturală a piciorului.

LUNARGLIDE+ 4
Pantoful ofera o combinaţie ideală de greutate scăzută, amortizare, suport lateral şi protectie pentru sezonul rece cu ajutorul tehnologiei Shield. Proiectat pentru orice alergator, pantoful oferă protecţie împotriva umezelii şi frigului din timpul iernii. Un strat intermediar reflectorizant crează o bariera împotriva apei, fără a afecta ventilaţia piciorului.S-a iubit cu Nicu Ceaușescu și au vrut să se cunune, dar Elena a luat foc când a aflat! Ce i-au făcut fetei de 16 ani

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
06:00 Tenis, WTA

Turneul din Wuhan

Digi 2
17:00 Fotbal, Liga 2

Farul Constanța - Ripensia Timisoara

Digi 1, Telekom 1, Look
20:00 Fotbal, Turcia

Beșiktaș Istanbul – Istanbul BB

Look Plus
20:30 Fotbal, Liga 1

Viitorul - Politehnica Iași

Digi 1, Telekom 1, Look
21:30 Fotbal, Bundesliga

Wolfsburg - Hoffenheim

Digi 4, Telekom 4, Look Sport 2
23:00 Fotbal, Portugalia

Sporting Lisabona – Famalicao

Look Plus
Program TV complet

Liga 1