TIMP LIBER  »  GADGETS  »  FUN

Căsuţa poştală în formă de USB te anunţă pe loc ce mailuri, notificări şi Twitturi ai primit

USB Mail Box Friends Alert sursa: cgets.com +2   FOTO
USB Mail Box Friends Alert sursa: cgets.com

Articol de GSP - Publicat luni, 13 iunie 2011 00:00 / Actualizat luni, 13 iunie 2011 10:39

Nostalgicii căsuţelor poştale din suburbiile americane sau orăşelele britanice au primit un premiu de consolare.

USB Mail Box Friends Alert este un gadget compatibil cu orice port USB, care monitorizează fiecare mail primit, notificare de Facebook sau Tweet. În formă de căsuţă poştală americană, gadgetul se aprinde atunci când primeşti veşti noi de la prieteni.

Gadgetul este astfel gândit incât poţi seta sunete de alarmă şi lumini de avertizare diferite pentru  conturi separate. De exemplu, pentru notificările de Facebook poţi seta lumină verde şi sunet din X-Files în timp ce pentru mail poţi avea o lumină roşie şi un sunet din Star Trek. Partea cea mai bună – mânerul chiar se ridică atunci când vreun mesaj aterizează în căsuţa ta poştală!

Deocamdată, software-ul care îţi permite să setezi culorile şi sunetele este compatibil numai cu Windows 7, XP sau Vista. USB Mail Box suportă Gmail, Yahoo, Outlook, Outlook Express, Windows Live, Live Mail, POP3, Facebook şi Twitter.

USB Mail Box Friends Alert costă în jur de 22$ şi îl poţi comanda de aici.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close