TIMP LIBER  »  GADGETS  »  FUN

Kodak Playfull, cameră video waterproof şi drop-proof de mărimea unui card

Kodak Playfull, waterproof si drop-proof sursa: photographyblog.com +2   FOTO
Kodak Playfull, waterproof si drop-proof sursa: photographyblog.com

Articol de GSP - Publicat marti, 11 octombrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 11 octombrie 2011 15:25

Kodak pregăteşte lansarea unei camere video pentru orice sezon. Kodak Playfull oferă calitate HD pentru filmări subacvatice dar şi în timpul înregistrărilor pe ploi torenţiale.

Mică cât un card de credit, camera video poate fi luată oriunde şi purtată oricum, în buzunarul de la pantaloni sau în geanta-plic. Designul este minimalist - include doar câteva butoane de play, setări, ştergere şi mod filmare: video/foto, la care se adaugă un buton special pentru share.

Astfel, Kodak Playfull “se laudă” cu sharing în trei paşi: activarea butonului de share, alegerea canalului dorit şi conectarea la PC pentru upload printr-un USB integrat. Acelaşi USB este folosit şi la reîncărcarea gadgetului.

Kodak Playfull este disponibil deocamdată doar la pre-comandă pentru SUA la preţul de $119.95. Alte specificaţii tehnice: ecran de 2 inch, memorie internă de 18 MB, loc de card, filmare 720p full HD waterproof (timp de 2 ore încontinuu la 4 metri sub apă) şi drop-proof.

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează