TIMP LIBER  »  GADGETS  »  ACCESORII

Lucrează pe calculator de la distanţă! » Tastatură wireless Logitech cu touchpad integrat

Tastatura Logitech Wireless K400 sursa: pocket-lint.com
Tastatura Logitech Wireless K400 sursa: pocket-lint.com

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 septembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 14 septembrie 2011 16:00

Toamna aceasta, Logitech vine cu soluţii pentru toţi dependenţii de calculator care urăsc statul la birou şi dimensiunile reduse ale ecranului de laptop.  Producătorul de accesorii PC aduce pe piaţa din România tastatura wireless cu touchpad integrat.

Tastatura Logitech K400 foloseşte o conexiune wireless prin unde radio la 2.4 GHz, cu o rază de acţiune de până la 10 metri. Cu alte cuvinte, este perfectă pentru cei care preferă să lucreze pe un PC sau laptop conectat la televizor, din fotoliu, decât de la birou.

Mai mult, inginerii de la Logitech au rezolvat în mod ingenios problema mouse-ului incomod. Aceştia au înlocuit tastele numerice din dreapta tastaturii cu un touchpad integrat, cu scrolling intuitiv, vertical şi orizontal. Nici designul tastelor nu lasă de dorit, ele fiind mult mai subţiri şi silenţioase.

Tastatura funcţionează pe baterii AA, cu garanţie de 1 an, din momentul în care ai conectat-o la calculator prin receptorul Logitech Unifying. K400 are cinci porturi USB disponibile pentru alte dispozitive.

Logitech Wireless K400 va fi disponibilă în România din luna septembrie, la preţul de 170 lei.

Playtech: Ce a putut spune Ilie Năstase despre Simona Halep după ce a scăzut în topul WTA: ”Nu este ...


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează