TIMP LIBER  »  GADGETS  »  LAPTOP PENTRU JOCURI

Putere la dimensiuni mici: Alienware M14x, laptop de gaming cu display de 14 inch

Alienware M14x sursa: dell.com +4   FOTO
Alienware M14x sursa: dell.com

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 iulie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 01 iulie 2011 15:15

Cel mai nou laptop Alienware de la Dell, modelul M14x, se adresează gamerilor înrăiţi, care visează putere, viteză şi performanţă în pachete cât mai mici.

Înarmat cu “muşchi” şi personalitate, adică opţiuni de configurare multiple, Alienware M14x este o achiziţie profitabilă. Laptopul suportă aplicaţii avansate fără probleme, ca şi predecesorii săi, dar la dimensiuni considerabil mai mici, cu un display de 14 inch.

Luând în calcul tehnologia Nvidia Optimus cu care este dotat şi greutatea de 3 kg, M14x este la ora actuală unul dintre cele mai puternice şi uşoare calculatoare din categoria Gaming. Mai mult, dotările de sistem îi asigură laptopului 6 ore de funcţionare continuă, fără încărcător.

Totuşi, grafica rămâne una din primele exigenţe ale cumpărătorului la calculatoarele gândite pentru jocuri,. La acest capitol, Alienware M14x surprinde cu opţiunea de display HD+ şi Wireless HD. Sistemul Wireless HD îţi permite să trimiţi jocuri HD sau 3D către orice receiver care suportă această tehnologie, fără cablu de conectare.

Alienware M14x poate fi personalizat de fiecare utilizator în parte. Pe de o parte, se pot schimba luminile de la tastatură, touchpad şi alte butoane prin sistemul AlienFX, pe de altă parte se poate regla cantitatea de energie risipită la fiecare aplicaţie, se poate seta senzitivitatea touchpadului şi chiar activa Virtual Scrolling - mişcarea paginii în sus şi în jos cu ajutorul degetelor, de pe touchpad.

Nu în ultimul rând, Alienware M14x este “aliatul” ideal în lupte la mare distanţă. În lipsa unui loc la Internet Café-uri, poţi conecta laptopul la internetul de pe mobil sau WiMAX de până la 4G.

Specificaţii

Procesor: Intel CoreTM i7 2820QM de 2.3Ghz

Sistem de operare: Windows 7 Home Premium

RAM: 4Gb (opţional 8GB - 16GB)

HDD: 750GB

Display: 14 inch (1366 x 768 sau 1600x900)

Placa video: Nvidia GeForce GT555M

Greutate: 2.9 kg

Culoare: roşu, negru

Restul specificaţiilor le găsiţi aici.

Vezi în galeria foto cum arată Alienware M14x!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează