TIMP LIBER  »  HOBBY  »  KANGOO JUMPS

300 de persoane au încins scena Bucureşti Mall la cea mai mare clasă de Kangoo Jumps din România!

Kangoo Jumps Bucuresti Mall +3   FOTO
Kangoo Jumps Bucuresti Mall

Articol de GSP - Publicat marti, 06 septembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 06 septembrie 2011 12:21

Peste 300 de persoane s-au antrenat sâmbătă, 3 septembrie, pe acoperişul  Bucureşti Mall la cea mai mare clasă de Kangoo Jumps din România - ”The roof is on fire!”, eveniment organizat de World Class In City în parteneriat cu Bucureşti Mall.

Sesiunea de încălzire a fost condusă de Kinga Sebestyen, presenter şi master trainer Kangoo Jumps, şi instructorii World Class alături de CRBL, Roxana Ciuhulescu şi Elena Ionescu, solista formaţiei Mandinga. Pe tot parcursul antrenamentului, CRBL a fost cel care i-a încurajat şi sfătuit pe participanţi: "După ce plecaţi de aici să nu vă duceţi la fast-food că aţi muncit degeaba!", a spus acesta pe finalul antrenamentului.

În timpul clasei de Kangoo Jumps, care a durat o oră şi jumătate, cei 300 de participanţii au combinat exerciţiile de Kangoo Power, Kangoo Kick şi tonifiere.

"E foarte frumos, mă simt foarte bine, dar e foarte greu. Sunt extenuată. Pe cei care vor să se apuce de acest sport îi sfătuiesc să nu se dea bătuţi de la început. Trebuie să continue. Trebuie să le placă", a spus una dintre participante.

Potrivit Kingai Sebestyen, efortul depus de organism pe durata unui antrenament este foarte mare. În 10 -15 minute de antrenament se pierd 150 de calorii.

Kangoo Jumps este rezultatul a 13 ani de studii şi perfecţionare continuă a produsului. Talpa Kangoo Jumps este mai lată în comparaţie cu pantofii tradiţionali, aşadar e mai sigură şi stabilă pe timpul exerciţiilor. Folosind ghetele Kangoo Jumps se reduce intensitatea impactului cu solul pana la 80%, grăsimile se ard mai repede, întăreşte sistemul cardiovascular, creşte rezistenţa şi se îmbunătăţeşte echilibrul.

Următorul antrenament Kangoo Jumps outdoors iniţiat de World Class Romania va avea loc pe 17 septembrie în Parcul Herăstrău.

 

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează