TIMP LIBER  »  HOBBY  »  PARCURI DE DISTRACTII

Disneyland în afară, Divertiland, la noi, din vară » Cel mai mare parc de distracţii din România se deschide anul acesta în apropiere de Bucureşti

La Plaja: Rain Fortress +5   FOTO
La Plaja: Rain Fortress

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 aprilie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 11 aprilie 2012 10:24

Dacă Disneyland rămâne un vis pentru mulţi copii, Divertiland începe să devină o certitudine pentru cei mici şi mari. Divertiland Park promite să devină atracţia acestei veri: cel mai mare parc de distracţii şi centru de agrement din România, cu o suprafaţă de 35 de ha!

Un proiect de asemenea anvergură nu s-ar fi putut desfăşura în altă locaţie decât în afara Bucureştiului, adiacentă autostrăzii Bucureşti-Piteşti, la km 13.  Tărâmul distracţiei va cuprinde patru amplasamente diferite: La Plaja ( Aqua Park), a cărui deschidere are loc în vara acestui an, Aventure Park, parc de distracţii în aer liber, Oasis Fun Center, un centru de divertisment pentru întreaga familie cu jocuri şi activităţi sportive şi Sports&Wellness Club sau centrul de relaxare şi spa pentru adulţi. Nu va lipsi nici zona de food court şi o creşă pentru cei mici.

Până la finalizarea completă a amplasamentului, în 2015, românii au liber la distracţie în La Plaja Aqua Park, din această vară. Aici lucrurile nu s-au făcut cu jumătăţi de măsură, fiecare joc fiind gândit la superlativ. Cele 27 de tobogane sunt destinate amatorilor de senzaţii tari. Astfel, din Boomerango se pleacă de la o înălţime de 17 metri, pe o saltea de două persoane, pe Multi-Lane Slide se pot da simultan trei persoane, iar în SuperBowl aluneci cu viteză printr-o combinaţie de tuburi închise şi deschise.

Pentru cei care vor mai degrabă relaxare decât adrenalină, La Plaja a pus deoparte Rain Fortress şi Piscina cu Valuri. Rain Fortress va fi o lume a copiilor, cu peste 70 de atracţii ce folosesc 148 de jeturi de apă, în timp ce Piscina cu Valuri va purta întreaga familie într-o atmosferă tropicală, unde valurile vin în diferite mărimi şi forme.

Divertiland Park va fi deschis în fiecare zi, până la ora 21.00 – 22.00.

Vezi în GALERIA FOTO imagini cu Divertiland Park!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează