TIMP LIBER  »  HOBBY  »  SPORT ÎN HERASTRAU

Fitness Revolution – lecţii de combat şi stretching gratis, în fiecare vineri şi sâmbătă, în Herăstrău

Fitness Revolution - ora de Combat +2   FOTO
Fitness Revolution - ora de Combat

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 august 2011 00:00 / Actualizat vineri, 12 august 2011 12:37

Sportul în aer liber începe să fie din ce în ce mai apreciat de instructorii de fitness şi de cursanţii lor deopotrivă. În fiecare vineri şi sâmbătă, până la sfârşitul lunii septembrie, antrenori de combat şi pilates/yoga vor ţine lecţii deschise în Parcul Herăstrău, zona Roaba de cultură.

Fitness Revolution, iniţiativă a World Class Romania, înseamnă lecţii de sport cu intrare liberă în fiecare vineri, de la ora 19.00 şi sâmbătă dimineaţa, de la ora 10.00. Weekend-ul debutează cu ore de Combat şi Kickbox şi continuă a doua zi cu activităţi de relaxare şi stretching, precum Pilates şi Power Yoga.

Pentru sfârşitul de săptămână 12-13 august, cei de la World Class propun o oră de Combat vineri, cu instructorul Costin Bucura, iar sâmbăta - Power Yoga, cu Ramona Hnyatek.

Costin Bucura, medaliat cu bronz la Europenele de Fitness de la Skopje în 2008 şi actual antrenor la World Class, crede că acesta este prilejul perfect pentru a pune capăt sedentarismului, rutinii dar şi complexelor: “Trebuie să tragem un semnal de alarmă cu privire la sedentarismul oamenilor. De aceea, îi sfătuiesc pe toţi să vină la clasele de fitness de la Roaba de Cultură, să fie perseverenţi şi să lase complexele în vestiar sau acasă.”

Singurele lucruri pe care participanţii trebuie să le aducă sunt echipamentul sportiv şi voia bună. Lecţiile sunt gratuite iar accesoriile (saltele pentru yoga/pilates) sunt asigurate de organizatori.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează