TIMP LIBER  »  HOBBY  »  REVELION 2012

GALERIE FOTO! Ofertele restaurantelor de lux din Capitală de Revelion 2012

sursa: sheknows.com +10   FOTO
sursa: sheknows.com

Articol de GSP - Publicat joi, 22 decembrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 24 decembrie 2011 13:59

Nu sunt puţini cei care rămân în Capitală de Anul Nou şi se gândesc să sărbătorească trecerea dintre ani cu stil, într-un restaurant cu mâncare savuroasă, atmosferă pe măsură şi divertisment original. GSP.ro a selectat pentru ei cele mai tari oferte de Revelion 2012 de la restaurantele bucureştene.

Update! Restaurant Hanu’ Berarilor

Anul Nou se întoarce în trecut la Hanu’ Berarilor, cel puţin din punct de vedere al atmosferei. Aici se pregăteşte de Revelion un décor interbelic si sunt aşteptaţi meseni care vor să retrăiască gloria vremurilor trecute.

Preţ: 490 lei

Meniu: salată de boeuf, chifeluţe de pui cu susan,salam de mistreţ asortat cu brânză Camembert şi măsline verzi, sărmăluţe în foi de varză, purceluş la proţap, tort de ciocolată servit cu îngheţată de vanilie, etc.Open bar.

Divertisment: acorduri de vioară, acordeon, ţambal, artificii, taraful Albeşteanu, DJ, Irina Sârbu, obiceiuri şi dansuri de Anul Nou cu grupul Altiţa

Update! Restaurant Caru' cu bere

La Caru’ cu bere nu ai doar un party de Revelion ci şi un bal în toată regula, pe acordurile orchestrei Winer Vazer. Petrecăreţii vor putea alege între două locaţii, respectiv Caru’ cu bere şi restaurantul Muzeul Berii. Programele artistice vor varia. Petrecerea începe de la ora 21.00 şi se termină la ora 5.00.

Preţ: unic, 490 lei/persoană. Pentru grupuri mai mari de 15 persoane, se va alica un discount de 10%. Copiii până în 12 ani beneficiază de 50% discount şi un meniu special Prichindel.

Meniu: tartine, brânzeturi, prosciutto cu prune uscate, ciuperci champignon umplute cu legume şi gratinate cu caşcaval, jambon spinata cu pepene galben, muşchi de vită cu piure de dovleac şi sos de scorţişoară, tort de ciocolată de casă, etc. Open bar.

Divertisment: artificii, orchestră LIVE (Restaurant Caru’ cu bere), DJ (Restaurant Muzeul Berii), hostess, colinde,dansuri de societate

1. Restaurant Sangria, 3 revelioane în loc de 1

Restaurantul de pe strada Căderea Bastiliei pregăteşte pentru Revelion 2012 trei tipuri de distracţie, trei meniuri diferite şi trei preţuri. În Salonul Patio se va asculta muzică grecească şi se vor servi feluri mediteraneene, în club Fiesta DJ Luca va face atmosferă iar bucătăria va fi de tip bufet suedez iar în Sala Primera se vor putea aduna grupurile restrânse. Tip: Open bar.

Preţ: 330 lei (Primera)/ 350 lei (Fiesta)/ 470 lei (Patio). Preţurile sunt de persoană

Meniu: Primera: millefeuille de roşii cu mozzarella, piept de raţă afumat cu salată şi sos balsamic, specialităţi de peşte, antricot de viţel cu funghi porcini, tort de ciocolată cu cremă de cafea

Fiesta: brânzeturi franţuzeşti, tartar de somon afumat, salate, frigărui de creveţi cu sos de lime, involtini de pui cu sos gorgonzola şi altele, tiramisu, cheesecake, carmelita, etc.

Patio: nuga de foie gras cu alune, trufe din brânză de capră cu somon fume, specialităţi de peşte si fructe de mare, piept de curcan umplut cu castane si sos de mere verzi, muşchi de viţel cu sos de trufe şi cartofi dauphinoise, tort de ciocolată cu cremă de cafea

Divertisment: DJ Luca, formaţie grecească Acropolis

2. Restaurant Jariştea

Pe 31 decembrie, la Jariştea sunt aşteptaţi domni şi doamne elegante, încă de la ora 21.00, la un festin în toată regula, sub candelabre de murano.

Preţ: 850 lei/persoană

Meniu: Bufet rece cu limbă de viţel cu sos Dijon si ridichii albe, cega afumată de Volga cu capere şi alte legume, telemea cu măsline, curmale, coacăze, pişcoturi, urmat de purcel de lapte învelit în arpagic, cârnaţi, şoric prăjit cu mirodenii, curcan cu bureţi, gâscă pe varză călită, baclava, rahat, halva. Acestea se vor servi cu ţuică, cognac, vinuri albe şi roşii, şampanie.

Divertisment: Maria Buză, Monica Anghel, cabaret, colinde din Ţara Bârsei, recital vioară si alte surprize

3. Restaurant&Lounge The Brick

“The Brick protejează exclusivismul”, conchide descrierea localului de pe site-ul propriu, fiind un bar, lounge şi restaurant decorat sobru, în stil aristocrat, destinat oamenilor de succes. De Revelion, aceştia au surprind invitaţii cu un pachet de 2 nopţi.

Preţ: 200 euro/persoană

Meniu: bufet tradiţional dar si mâncăruri din bucătăria internaţională precum guacamole cu creveţi, carpacio de bison cu trufe, salată cu fructe de mare the brick, mini hambrugeri cu vită kobe, foie gras şi trufe, piept de raţă cu ananas la grătar, platou fructe uscate şi proaspete

Divertisment: Ovi&Band, Dalma Sings, DJ, focuri de artificii (31 decembrie) şi carnaval exotic (1 ianuarie)

4. Club Tezaal

Clubul Tezaal pune la dspoziţie pentru sfârşitul de an trei saloane, Cramă, Intim şi Panoramic, cu ring pentru dans şi muzică aranjată de DJ.

Preţ: 250 lei - 300 lei, în funcţie de salon

Meniu: icre roşii, rulouri de vită cu salată a la russe, piftie de curcan în aspic, şalău Meuniere cu buchet de legume, piept de curcan cu rozmarin şi varză călită cu morcovi glazuraţi, tort diplomat cu fructe exotice, îngheţată de vanilie şi ciocolată

Divertisment: DJ şi momente tradiţionale

5. Restaurant La Gondola

Specificul italian şi mediteranean al restaurantului se regăseşte în meniul realizat pentru noaptea dintre ani, cu open bar şi invitaţi speciali pentru un Revelion glamour.

Preţ: 410 lei/persoană. Open bar

Meniu: scoici în sos de vin alb cu usturoi, tartă de spanac cu somon fume, brânzeturi, curcan la cuptor cu sos Gravy, cotlete de berbecuţ cu sos de mentă, salate, Tiramisu, Zabaglione cald cu biscuiţi proaspeţi

Divertisment: Andra, Nelu Ploieşteanu, Silvia Dumitrescu, DJ Jo McGuire

6. Revelion la Athenee Palace Hilton

Athenee Palace Hilton propune sărbătorirea Anului Nou în stil veneţian la restaurantul Roberto’s, global doar pentru adulţi la Cafee Athenee şi disco la English Bar.

Preţ: 850 lei/persoană la restaurant Roberto’s sau pachet 1000 lei/persoană cu cazare pe 31 decembrie şi mic dejun pe 1 ianuarie; 450 lei/persoană/masă sau 350 lei/persoană/bar,lobby la Caffe Athenee. Cazare: 350 lei/persoană/cameră dublă Hilton Guest Room

Meniu: 5 feluri de preparate italieneşti, vinuri şi spumante/ Roberto’s; platou cu delicii internaţionale/Café Athenee; meniu obişnuit English Bar şi specialităţi culinare Anul Nou/ English Bar

Divertisment: bal veneţian, cvartet Fiore şi Twins Bend, foc de artificii, DJ/Roberto’s; DJ Radu, percuţionist, saxophonist, sculptură în gheaţă, bar deschis până la 4.00/ Café Athenee; dj mix cu piese clasice disco/English Bar

7. Restaurant lant hotelier Residence

Lanţul hotelier Residence pune la dispoziţia petrecăreţilor două restaurant selecte de Revelion, Oliviers şi Cerisiers, din cadrul hotelurilor Arc de Triomphe şi Domenii Plaza.

Preţ: 139 euro/persoană

Meniu: Homar condimentat umplut cu avocado, foie gras cu ciocolată, medalioane de burbot presărate cu piper, fructe/Hotel Arc de Triomphe sau cannelloni cu dovlecei şi somon, papiote de biban în sos de coriandru, etouffee de creveţi şi fructe de mare, carne de oaie şi muşchiuleţ de vită cu piure şi trufe/Hotel Domenii Plaza şi şampanie Moet&Chandon

Divertisment: solo de pian, iluzionism, dansatori, focuri de artificii, MC, DJ, colind

8. Restaurant Il Giardino Segreto

Restaurantul este situat în complexul Prince Park Residence, cu deschidere spre Parcul Patriarhiei. Bucătăria este specific zonei napoletane, deci aşteptaţi-vă la un meniu pe măsură de Revelion.

Preţ: 95 euro/persoană

Meniu: selecţie de brânzeturi, măsline umplute pane, bulete de orez, paste cu homar şi sos de roşii cherry, creveţi in pancetta şi plăcintă cu anghinare, tortul casei, prăjitură Baba Napoletano

Divertisment: Tavi Colen, Ema Ştefan, DJ Andrei

9.Restaurant Capri

Bucătărie internaţională şi românească, într-un local clasic, cu finisaje elegante de lemn şi accente rustice – astfel este definit restaurant Capri, situate în sectorul 6. Cei care vor trece pragul localului de sărbători nu vor fi surprinşi de atmosfera creată de laser, artificii şi dj şi de meniul mix.

Preţ: 210 lei/persoană

Meniu: mousse de ficat cu glazură de branză, aspic de curcan cu salată marocană, file de somon cu sos cremă de usturoi, muşchi de viţel cu pulpă de raţă confiată şi sos demi-glace, tort Black & White cu vişine

Divertisment: invitat surpriză, artificii, DJ, laser, lumini, confetti

sursa foto: sangria.ro, jaristea.ro, thebrick.ro,tezaal.ro, restaurant-lagondola.ro,hiltonbucharest.com, ilgiardinosegreto.ro, restaurantcapri.ro, restaurantcerisiers.ro, citygrill.ro

 

 

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează