TIMP LIBER  »  HOBBY  »  PROGNOZA METEO

Pleci în weekend la munte sau la mare? Află cum va fi vremea!

Weekend-ul acesta: la mare vremea va fi bună, la munte va ploua
Weekend-ul acesta: la mare vremea va fi bună, la munte va ploua

Articol de GSP - Publicat joi, 21 iulie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 17 august 2011 11:12

Plănuieşti o escapadă în acest weekend? Atunci ar trebui să ştii că furtuna de miercuri seară se poate repeta în curând, în mai multe zone ale ţării. La mare vremea va fi predominant caldă şi frumoasă, dar în mai multe regiuni de la munte va ploua torenţial. Duminică vor fi condiţii de furtună în Bucureşti. Vezi mai jos prognoza meteo pentru acest weekend!

Pe litoral

Vineri, în CONSTANŢA şi MAMAIA, turiştii vor avea parte de un cer variabil, atât în timpul zilei cât şi noaptea. Maxima va fi de 29°C, iar minima cu zece grade mai puţin. Toată ziua de sâmbătă va fi perfectă pentru plajă, cu un cer senin şi temperaturi de 29-30°C. Noaptea va fi una călduroasă, cu o minimă de 23°C. Dumincă vremea ar putea dezamăgi turiştii, deoarece meteorologii avertizează că vor exista condiţii ce ploaie, în ciuda maximei de 28°C. Noaptea cerul va fi variabil iar temperatura va fi de 20°C.

Vineri şi sâmbătă, atât în VAMA VECHE cât şi în staţiunea 2 MAI, meteorologii anunţă vreme bună şi temperaturi de 28-29°C. În noaptea de vineri cerul va fi variabil cu o minimă de 18 grade,  iar sâmbătă temperatura va urca în cursul nopţii până la 23°C. În această zonă duminică va fi un cer variabil cu şanse de furtună şi o temperatură care nu va depăşi 27°C. Duminică noapte minima va fi de 20 de grade, iar cerul va fi variabil.

La munte

În BRAŞOV vineri vor fi 23°C , iar meteorologii anticipează că va ploua torenţial. Precipitaţiile se vor opri însă pe timpul nopţii, când minima va fi de 9°C. Sâmbătă vor fi 21°C, însă va fi soare. Spre seară va ploua slab, temperatura scăzând până la 19 grade. Duminică vor fi 22°C şi va ploua torenţial la Braşov. Precipitaţiile continuă şi în cursul nopţii, când temperatura va scădea la 14°C.

La PREDEAL şi SINAIA maximele din weekend vor fi de 17-18°C. Va ploua torenţial atât vineri cât şi duminică. Vineri noapte turiştii din această zonă vor avea nevoie de pături, deoarece temperatura va coborî până la 7°C. Sâmbătă noapte va ploua slab însă temperatura creşte: 14°C. Ploaia torenţială din cursul zilei de duminică va continua şi noaptea, la o temperatură de 10°C.

Bucureşti

Cei care aleg să stea în BUCUREŞTI vor înfrunta o temperatură de 30°C, atât vineri cât şi sâmbătă. Vineri noapte bucureştenii vor avea un cer variabil, cu o minimă de 16°C. În noaptea zilei de sâmbătă, când minima este de 20°C,  există şanse de a ploua slab. Duminică, temperatura maximă este de 28°C, iar cerul va fi variabil, cu condiţii de furtună. Noaptea există de asemenea şanse de precipitaţii în capitală.

 

Toate datele au fost furnizate de Administraţia Naţională de Meteorologie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează