TIMP LIBER  »  HOBBY  »  PEGAS

Renaşterea unui „clasic” » Bicicleta Pegas s-a întors! Află totul despre ea!

Pegas, la masculin si feminin +6   FOTO
Pegas, la masculin si feminin

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 aprilie 2012 00:00 / Actualizat joi, 12 aprilie 2012 08:46

Bicicletele Pegas s-au întors şi Andrei Botescu este cel căruia trebuie să îi mulţumim pentru renaşterea unui brand românesc atat de iubit. Avem de-a face cu un produs sentimental, la un cost modest, greu de refuzat de nostalgicii ciclismului de altadata.

Noul Pegas a fost gândit în două variante, Strada Seria 1, modelul pentru bărbaţi şi Seria 2, modelul dedicat femeilor. Diferenţa între cele două modele se va face la construcţia cadrului, cel construit pentru fete fiind dotat cu un cadru mai jos pentru acces facil pe bicicletă.

De asemenea, vor exista două versiuni de transmisie: una single speed cu butuc Velosteel, iar alta cu 3 viteze, integrate în butucul Shimano Nexus. Cadrul este realizat din oţel hi-ten, iar furca asemenea. Anvelopele provin de la Kenda, jantele vor fi din aluminiu single wall, iar frâna de faţă va fi un V-Brake, cu cleşti şi manetă cu corp şi levier din aluminiu. Roţile măsoară în diametru 26 de inci.

Poziţia pe bicicletă este, aşa cum era de aşteptat, una comodă. Şaua lungă îţi oferă posibilitatea de a te mişca în voie iar în caz de necesitate o poţi ridica sau coborî în funcţie de cât de leneş sau sprinten te simţi. Pegas Strada 1 cântăreşte 16.7 kg, pe când modelul Strada 2 opreşte acul cântarului în dreptul valorii de 16.5 kg (valori pentru versiunea single speed).

Bicicletele pot fi testate mâine în Parcul Herăstrău, de la ora 12.00, la centrul de închirieri I'Velo!

Modelului Strada 1 va fi disponibil în patru culori, pe când Strada 2 în două culori. Preţurile aproximative vor fi cuprinse între 1.100 Lei (TVA inclus) şi 1.400 Lei (TVA inclus), în funcţie de echipare.

În ceea ce priveşte vânzarea în masă şi locul de unde se pot achiziţiona noile modele, cei de la Pegas spun să ne aşteptăm la o ediţie limitată (pentru început), comercializată online, în magazinele mici şi în show-room-ul lor.

sursa si foto: freerider.ro


„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
xhthu
xhthu  •  06 Aprilie 2012, 19:25
Postat de nicohak pe 06 Aprilie 2012, 16:17

fac pariu ca sunt facute in China. Aia scriu pe ele ce vrei tu. Chiar si Pegas

uau crezi?is socat.ca nici nu miroase a publicitate marca gsp,'sa dam banii pe prostii'

romarian
romarian  •  06 Aprilie 2012, 18:37

Cu pana in 400 imi iau bicicleta super care se si pliaza. Astia chiar nu au bun simt cu preturile

leroiv72
leroiv72  •  06 Aprilie 2012, 17:25

preturile afisate sunt o gluma, nu? desi suntem in 6 aprilie, baietii astia de la gsp se tin de sotii in continuare.. :D

Vezi toate comentariile (9)
Comentează