TIMP LIBER  »  HOBBY  »  COMPETITII URBANE

Vino pe 22 octombrie la primul pentathlon de biciclete românesc, iVelo Bike Day!

iVelo Bike Day
iVelo Bike Day

Articol de GSP - Publicat marti, 18 octombrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 18 octombrie 2011 16:23

Sfârşitul lunii octombrie nu anunţă doar Halloween-ul americanilor, ci marchează şi încheierea sezonului velo. Cu această ocazie, pasionaţii de ciclism s-au hotărât să organizeze primul pentathlon dedicat exclusiv biciclistilor, iVelo Bike Day. Pe 22 octombrie, în Parcul Herăstrău şi în Parcul Izvor se va decide cine este cel mai bun Biciclist Urban.

Primul care va termina cele cinci probe de concurs va lua acasă trofeul “Cel mai bun Biciclist Urban” şi una din cele trei super- biciclete rezervate pentru cei care prind podiumul. Alţi 10 participanţi notabili vor primi menţiuni speciale, în forma a 10 biciclete.

Probele de concurs implică un Velo Tour, o porţiune de Slow Bike, probă de Tricks, Spinning şi Puzzle.

Velo Tour: o plimbare lejeră pe un traseu prin centrul oraşului. Startul se dă în 22 octombrie, la ora 11, în Parcul Herăstrău. Eliberarea numerelor de concurs are loc între 8.30 şi 10.30.

Slow Bike: demonstraţie de adaptare în zonele pietonale sau cu trafic intens.

Tricks: test de abilitate. Bicicliştii trebuie să evite situaţii periculoase din traficul urban: apariţia unui obstacol neprevăzut (maşini, motociclişti, pietoni, starea proastă a carosabilului), capacitatea de a menţine echilibrul cu o singură mână pe ghidon, capacitatea de a sprinta/accelera în situaţii limită

Spinning: pedalare pe loc, sub supravegherea antrenorilor.

Puzzle: identificarea componentelor unei biciclete şi cunoştinţe tehnice (mici reglaje)

Important! Înscrierile se fac aici. Poţi concura cu propria bicicletă sau una iVelo. Nu există reguli de participare privind vârsta, sexul ca tipul de bicicletă al participantului. În plus, bicicletele oferite ca premii pot fi alese de cei interesaţi online, pe pagina de Facebook a asociaţiei Green Revolution. Tot acolo, orice utilizator Facebook poate câştiga o biclă DHS 2856, chiar dacă nu participă la pentathlon, prin acumulare de Likeuri pentru textul, clipul sau fotografia postată pe wall.

Evenimentul are loc cu sprijinul asociaţiei Green Revolution şi Raiffeisen Bank.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează