TIMP LIBER  »  LUXURY  »  EDITIE LIMITATA

FOTO! Un ceas pentru fanii James Bond – Seamaster Diver 300 m, ediţia “007”

Seamaster Diver 300 M 007 +2   FOTO
Seamaster Diver 300 M 007

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 februarie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 11 februarie 2012 18:35

Încă de la conversaţia încinsă cu Vesper Lynd în “Casino Royal”, nimeni nu a mai avut nicio îndoială care este marca de ceas preferată de James Bond. Într-atât de plăcută a fost surpriza, încât cu ocazia aniversării celor 50 de ani de aventuri cu fermecătorul agent britanic, Omega a lansat o ediţie limitată a ceasului Seamaster Diver 300 m – alegerea lui Bond de la “Golden Eye” încoace.

Ceasul de mână aminteşte ,,subtil” de agentul 007 cu monograma cifrelor pe cadran, şi de aniversare prin numărul 50 inscripţionat în roşu pe ramă, în timp ce spatele se aseamănă cu ţeava unui pistol, simbolul filmelor cu Bond. Nu numai atât – designerii au adăugat o folie de cristal prin care poţi observa pe rotor baza unui glonţ.

Ceasul de colecţie este disponibil în varianta de 41 mm şi cea de 36,25 mm, însă numai cei care aleg ultima variantă vor observa că ora 7 este evidenţiată pe cadran de un diamant!

Numai 11.007 ceasuri vor fi produse cu această ocazie.

Vezi in GALERIA FOTO ceasul James Bond!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează