TIMP LIBER  »  LUXURY  »  LUXUL ÎN SPORT

Locuinţele de lux ale fotbaliştilor

Casa din La Finca (Madrid) al lui Kaka
Casa din La Finca (Madrid) al lui Kaka

Articol de GSP - Publicat marti, 19 iulie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 20 iulie 2011 12:22

Sunt invidiaţi de o întreagă lume pentru succesul şi banii de care dispun. Fanii sunt curioşi unde locuiesc şi cum trăiesc starurile adulate de ei. De la apartamentul de 5 milioane de euro din Dubai al lui Beckham până la cartierul rezidenţial în care locuiesc Cristiano Ronaldo, Raul sau Benzema, domeniile luxoase ale fotbaliştilor stârnesc imaginaţia oamenilor de pretutindeni.

Ronaldinho- Spania- Brazilia

Revenit în ţara natală după ce a făcut istorie la echipe precum FC Barcelona sau AC Milan, Ronaldinho pare decis să rămână la Flamengo. Acesta şi-a achiziţionat o vilă impunătoare pe care a plătit nu mai puţin de 8,4 milioane de euro în unul dintre cele mai bune cartiere din Rio de Janeiro, cartier propus să devină locul de amplasare a satului olimpic la Jocurile Olimpice din 2016. Reşedinţa de 850 m² nu este singura „bijuterie” de acest gen achiziţionată de fostul Balon de Aur.

În urma celor cinci ani petrecuţi în Spania la actuala campioană a Europei, „Dinţosul” s-a îndrăgostit iremediabil de capitala Cataloniei. Pasul decisiv ce l-a legat pe Ronaldinho de Barcelona a fost achiziţionarea unei case situate chiar pe plaja din oraşul vestitei Sagrada Familia. De la ferestrele celor şase dormitoare ale vilei, fotbalistul are vedere directă la mare. Până şi din piscina interioară şi chiar din pat, Ronaldinho poate admira superba privelişte.

Kaka şi CR7, vecini

Pe cele două staruri de la Real Madrid, Cristiano Ronaldo şi Ricardo Kaka, îi despart doar 400 m. Reşedinţele acestora sunt situate într-o zonă rezidenţială a Madridului, numită La Finca, ce dispune de trei filtre de pază dotate cu camere video şi infraroşu şi unde, pentru a putea locui ai nevoie de permisiunea vecinilor. Locuinţele sunt construite pe parcele de 5.000 m² şi se află în vecinătatea unui alt fotbalist celebru, Fernando Torres, care are o casă de vacanţă în cel mai exclusivist complex de vile din Europa, unde preţurile se situează între 7 şi 20 de milioane de euro.

Fotbalistul brazilian Kaka a scos din buzunar 7,2 milioane de euro pentru 1500 de metri pătraţi construiţi şi o curte de 5000 de metri. Parterul acestei locuinţe se întinde pe o suprafaţă 650 de metri pătraţi. La etaj dispune de alţi 250 de metri. Subsolul are 400 de metri pătraţi construiţi, dispunând de garaj pentru şase maşini, piscină interioară, sală de gimnastică şi două băi. Restul întinderii construite reprezintă terasele şi balcoanele vilei.

Cristiano Ronaldo a devenit după transferul la Real Madrid proprietarul unui conac de 20 de milioane de euro, construit în formă de trapez, pe un singur nivel, cu o suprafaţă de 950 de metri pătraţi. Clădirea aleasă drept casa ideală pentru Ronaldo a fost indicată după ce echipa desemnată de el a vizitat nu mai puţin de 100 posibile locuinţe. Este împărţită în două zone: una destinată zilei şi alta nopţii, mai precis vieţii de familie şi distracţiei şi este înconjurată de o grădină de 2000 de metri pătraţi.

Indiferent de preţul sau locul în care se află cartierele generale ale vedetelor din fotbal, pentru ei definitorie rămâne siguranţa. Acesta este principalul criteriu de alegere a unei locuinţe: cât mai sigur pentru familie şi cât mai departe de fotoreporterii indiscreţi.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (3)
chris_
chris_  •  22 Iulie 2011, 21:15
Postat de tarantula pe 21 Iulie 2011, 21:07

Bravo,a-ti corectat!Felicitari!

pe gesepistii astia sa ii faci inculti dupa ce inveti si tu sa scrii corect... oke? e ati nu a-ti

tarantula
tarantula  •  21 Iulie 2011, 21:07

Bravo,a-ti corectat!Felicitari!

tarantula
tarantula  •  20 Iulie 2011, 00:02

de la ferestrele celor sase dormitoare ale vilei,fotbalistul,adica Ronaldinho,poate sa aiba vedere directa eventual catre Marea Mediterana,nicidecum catre ocean.INCULTILOR!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close