TIMP LIBER  »  LUXURY  »  LUXUL ÎN SPORT

Noua viaţă a lui Tiger Woods

Domeniul din Florida al lui Tiger Woods
Domeniul din Florida al lui Tiger Woods

Articol de GSP - Publicat joi, 30 iunie 2011 00:00 / Actualizat joi, 30 iunie 2011 15:13

După ce a devenit primul sportiv cu o avere estimată la peste 1 miliard de dolari, jucătorul de golf Tiger Woods nu a întârziat să-şi cheltuiască bogăţia încetul cu încetul.

Astfel, chiar la începutul  anului în curs, el şi-a cumpărat un conac în Florida, care a costat 50 de milioane de dolari. Întregul domeniu de 3,5 acri( aproximativ 14.000m²) urma să fie noua casă a familiei Woods, dar divorţul de Ellie l-a costat pe jucătorul de golf nu numai câteva sute de milioane de dolari, ci şi planurile legate de noul cuib al familiei perfecte.

Acum, locuinţa cu vedere la Oceanul Atlantic a devenit un adevărat centru al burlacului Woods şi un loc de relaxare pentru cei doi copii ai săi, Sam şi Charlie. Potrivit arhitecţilor care s-au ocupat de vilă, întregul subsol este destinat unei pivniţe de vinuri şi locului de joacă pentru copii, dotat cu cele mai noi echipamente.

Vecin cu Michael Jordan şi Celine Dion

Proprietatea din Florida este cu adevărat luxoasă: dispune de un teren de tenis, o sală de gimnastică, o pistă de atletism, o piscină pentru scufundări, precum şi de un teren  de golf. Alte patru clădiri înconjoară imobilul principal, inclusiv un hangar pentru bărci şi o imensă casă de oaspeţi. Ferestrele de dimensiuni uriaşe pentru o bună vizibilitate a panoramei oceanului şi liftul din sticlă adaugă un plus de eleganţă casei. Dormitorul principal a fost proiectat ca aparţinând unui cuplu, cu două băi pentru Ea şi El. Printre vecinii lui Tiger Woods se află Bill Gates, Michael Jordan şi Celine Dion.

Amendat în Dubai

Sportivul care a fost amendat pentru că a scuipat pe teren în timpul unui turneu din Dubai este nerăbdător să se mute în noua locuinţă: “În curând mă voi muta în noua mea casă din Jupiter, Florida. Sunt foarte încântat de asta şi încă şi mai mult de noul meu teren de antrenament. Este fenomenal ! “, a spus Woods pe blogul personal. Tiger are suficient spaţiu deschis pentru a-şi exersa jocul scurt din orice unghi şi indiferent de direcţia din care bate vântul. Patru tipuri de iarbă colorează noul ” loc de joacă” al sportivului, iar centrul video monitorizează orice aspect al unei partide de golf, ceea ce îi oferă posibilitatea lui Woods de a-şi corecta sau îmbunătăţi jocul.

Privacy” sau “ Solitude

La marginea domeniului se află şi un doc în care se va odihni şi iahtul “Privacy” până când va fi vândut pentru 25 milioane de dolari. Ambarcaţiunea cu cinci dormitoare este un cadou pe care jucătorul de golf l-a cumpărat în 2004 pentru soţia sa de la acea vreme şi a costat 20 de milioane de dolari. Tiger Woods doreşte să vândă iahtul pentru a se descotorosi de o amintire neplăcută, dar şi pentru a face loc altuia mai impunător, “Solitude”.

Vecin cu fosta soţie

Ellie Nordegren, un fost model suedez, cea care i-a fost soţie lui Woods timp de şase ani, şi-a achiziţionat o vilă cu o suprafaţă de 4500m². Casa care a costat de 12 milioane de dolari se află la doar 10 kilometri de domeniul fostului ei partener de viaţă. Cei doi au decis să locuiască aproape unul de celălalt pentru a-i proteja pe copiii lor.

Indiferent de divorţuri, împăcări sau iubite cu 13 ani mai tinere, Tiger Woods are în sânge dragostea pentru lux şi pentru bani în general, fapt demonstrat şi de clasarea sa ca lider în Topul Forbes al celor mai bogaţi sportivi ai planetei.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (1)
the_reason
the_reason  •  02 Iulie 2011, 22:04

”pentru Ea şi El” zici că-i cuplul adamic :))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează