TIMP LIBER  »  MUZICA&FILM  »  PREMIILE GRAMMY

Adele, marea câştigătoare a premiilor Grammy 2012

Articol de GSP - Publicat luni, 13 februarie 2012 00:00 / Actualizat luni, 13 februarie 2012 21:33

Ceremonia de gală a ediţiei cu numărul 54 a premiilor muzicale Grammy a avut loc seara trecută în Los Angeles şi au avut-o drept mare câştigătoare pe cântăreaţa britanică Adele, care a câştigat cele mai multe trofee, şase la număr. Printre acestea, “Albumul anului”, “Melodia anului” sau “Cea mai bună interpretare solo”.

Adele a oferit şi un tribut artistei Whitney Houston. Artista decedată în preziua festivităţii premiilor Grammy a fost omagiată apoi şi de Jennifer Hudson, care a cântat o variantă prescurtată a piesei "I Will Always Love You”. De asemenea, gazda ceremoniei,  LL Cool J, a rostit o rugăciune pentru familia, prietenii şi fanii cântăreţei.

Trupa Foo Fighters şi-a adjudecat la rândul ei cinci distincţii, printre care “Cea mai bună performanţă rock şi “Cel mai bun cântec rock”.

Kanye West a câştigat patru premii, cel pentru “Cea mai bună performanţă rap”, fiind împărţit cu prietenul său, Jay –Z.

Trofeul pentru "Best Pop Duo/Group Performance" a fost câştigat de o melodie interpretată de Tony Bennett şi Amy Winehouse, “Body and Soul”.

Corinne Bailey Rae şi melodia "Is This Love" au reuşit performanţa de a obţine "Best R&B Performance", iar Chris Brown se poate mândri cu "Best R&B Album".

Momente live au fost susţinute de Taylor Swift, Bruce Springsteen şi E Street Band, Chris Brown, Coldplay şi Rihanna, iar Alicia Keys împreună cu Bonnie Raitt au interpretat piesa "A Sunday Kind of Love" în memoria cântăreţei Etta James.

Lista completa a câştigătorilor, pe WeRock.ro.

Articol furnizat de WeRock.ro!

foto:tntmagazine.com

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
gabrielaj
gabrielaj  •  13 Februarie 2012, 22:15

da!!!! merita pe deplin premiul o voce fantastica cum rar se intalneste.felicitari adele !!! un talent de apreciat.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează