TIMP LIBER  »  MUZICA&FILM  »  CONCERT

Concertul Mark Knopfler aproape sold-out la categoria VIP!

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 30 martie 2013 14:39

Cererile de bilete pentru concertul pe care Mark Knopfler, fondatorul trupei Dire Straits, il va sustine la Bucuresti in primavara anului urmator, au devenit tot mai numeroase, categoria VIP fiind deja aproape epuizata. Show-ul Mark Knopfler programat pe 25 aprilie 2013, la Sala Palatului, se anunta a fi o experienta cu adevarat unica, publicul avand sansa de a asculta live atat piese din repertoriul solo a artistului, cat si hituri ale celebrei Dire Straits.

Tot mai multi fani Mark Knopfler se grabesc sa cumpere bilete pentru a-si vedea artistul preferat in concert, cele VIP, de 595 lei, respectiv 395 lei fiind in prezent cele mai cautate, doar cateva locuri ramanand disponibile in cadrul acestor doua categorii. Cei care nu vor sa rateze unul dintre cele mai asteptate show-uri ale primaverii, mai au la dispozitie bilete si in alte trei categorii de pret, respectiv 130, 195 si 285 de lei, in functie de distanta fata de scena, acestea putand fi achizitionate in continuare de pe www.MyTicket.ro si in magazinele Diverta.

In luna septembrie a acestui an, Mark Knopler a lansat un nou material discografic, Privateering, fiind primul dublu-album din cariera sa de peste 35 de ani. In prezent, artistul se afla intr-un turneu in Statele Unite alaturi de Bob Dylan, urmand ca in 2013 sa se intoarca in Europa pentru propriul turneu. Romania este prima oprire a acestuia, urmatoarele tari din traseul european fiind Turcia, Bulgaria, Serbia, Italia si Slovenia.

Concertul Mark Knopfler de la Bucuresti este organizat de Emagic si va avea loc pe data de 25 aprilie 2013, la Sala Palatului, biletele ramase disponibile putand fi achizitionate in continuare de pe www.MyTicket.ro si din magazinele de specialitate.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează