TIMP LIBER  »  MUZICA&FILM  »  CONCERT

Concertul Mark Knopfler la Sala Palatului este SOLD OUT

Articol de GSP - Publicat luni, 21 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 30 martie 2013 14:43

Concertul pe care Mark Knopfler il va sustine la Bucuresti pe data de 25 aprilie, la Sala Palatului, se va desfasura cu casa inchisa, biletele fiind epuizate in totalitate. Prezentat de Aqua Carpatica si Domeniile Samburesti, acesta este primul show pe care Mark Knopfler, fondatorul si solistul trupei Dire Straits, il sustine in fata publicului roman, evenimentul fiind organizat de Emagic.

Compozitor, chitarist si interpret, Mark Knopfler este fara indoiala unul dintre cei mai apreciati reprezentanti ai muzicii rock, acesta detinand trei titluri onorifice de doctorand in muzica de la prestigioase universitati din Marea Britanie. Dupa aproape doua decenii petrecute alaturi de trupa Dire Straits, Mark Knopfler si-a continuat cariera solo de-a lungul careia a lansat nu mai putin de sapte albume, avand nenumarate colaborari cu artisti celebri precum Eric Clapton, Bob Dylan sau Bryan Ferry. In primavara acestui an, artistul se va afla pentru prima data in Romania, concertul sau programat pe 25 aprilie, la Sala Palatului, urmand a avea loc cu casa inchisa.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează