TIMP LIBER  »  MUZICA&FILM  »  PUBLICITATE

Continuă călătoria » De lunea viitoare, căţelul Vipo revine într-o serie nouă de 4 DVD-uri, cu episoade nedifuzate la TV!

Articol de GSP - Publicat luni, 04 februarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 18 septembrie 2013 10:51

Concursul "Ia-l acasă pe Vipo!" ajunge şi el la final în această săptămînă, însă, o dată cu noua serie Vipo, le-am pregătit celor mici 500 de superpremii noi

Vipo a devenit unul dintre personajele cele mai îndrăgite de copilul tău. Simpaticul căţel care călătoreşte în zbor în lumea întreagă a intrat în casele tuturor o dată cu prima serie lansată de Gazeta Sporturilor la începutul anului şi care se încheie astăzi.

Copiii nu trebuie să fie însă dezamăgiţi. Pentru că mai sînt atît de multe lucruri interesante pe care Vipo vrea să le împărtăşească cu ei, de lunea viitoare începe o nouă serie a desenului educativ, cu episoade nedifuzate la TV!

Dacă pînă acum simpaticul căţel i-a plimbat pe toţi copiii în întreaga lume, vizitînd oraşe minuate precum Roma, Madrid, Londra sau Salzburg, pe următoarele DVD-uri el îi invită pe cei mici în lumea anotimpurilor. Acolo unde Vipo îi întîlneşte şi pe monştrii verzi, alte personaje care îi vor fascina pe cei mici.

Poţi cîştiga 500 de jucării noi!
Concursul "Ia-l acasă pe Vipo!" ajunge şi el la final în această săptămînă. Pînă vineri mai puteţi trimite talonul pe care îl găsiţi şi în această pagină cu 4 din cele 5 serii de pe primele DVD-uri. Şi puteţi intra în tragerea la sorţi pentru 150 de jucării Vipo de pluş. Iar pentru cei mai fideli fani, căţelul zburător a mai pregătit un superconcurs. Nu rata noua serie VIPO, completează viitoarele serii unice în talonul care va fi publicat în Gazetă începînd de lunea viitoare şi poţi cîştiga 500 de jucării de pluş cu monştrii verzi!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (3)
roxxyy31
roxxyy31  •  25 Februarie 2013, 14:00

am si eu o problema.saptamana trecuta cand trebuia sa apara numarul doi din seria noua.nu a venit la chioscuri.de ce? iar azi speram sa gasesc si numarul doi din serie dar era numai numarul trei.cand apare numarul doi?

cruela
cruela  •  08 Februarie 2013, 19:15

si LISTA cASTIGATORILOR DIN PRIMUL NUMAR CAND O SA APARA?

malakian
malakian  •  04 Februarie 2013, 11:10

Gazeta Sporturilor....sigur...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează