TIMP LIBER  »  MUZICA&FILM  »  PREMIERĂ FILM

Din 7 februarie în cinematografele din toată ţara un film cu 5 nominalizări la premiul Oscar » "Her" cu Scarlett Johansson

Articol de GSP - Publicat marti, 04 februarie 2014 00:00 / Actualizat marti, 04 februarie 2014 11:33

InterCom Film Distribution aduce în România un film cu 5 nominalizări la Premiile Oscar şi cu 2 nominalizări la Globul de Aur. Cîştigător al unui Glob de Aur pentru cel mai bun scenariu, Spike Jonze, " Her", în traducere " Ea" va avea premierea în cinematografele de la noi începînd cu 7 februarie!

Un film de 120 de minute, o comedie-dramă, şi cu puţin de SF oferă iubitorilor o poveste ce se petrece în Los Angeles, cîndva în viitor.  Producţia în regia lui Jonze, ni-l prezintă pe Joaquin Phoenix, un bărbat complex şi sufletist, care îşi cîştigă existenţa scriind scrisori  personale pentru alţi oameni.  Cu inima frîntă după un lung mariaj eşuat, el începe să fie interesat de un nou sistem de operare pe calculator, care răspunde la comenzi vocale şi promite a fi extrem de intuitiv, devenind  un fel de entitate de sine stătătoare.

Cînd îl instalează, el este încîntat să facă cunoştinţă cu "Samantha", o voce superbă de femeie interpretată în film de Scarlett Johansson, care pare a fi pătrunzătoare, sensibilă şi surprinzător de simpatică.  Pe măsură ce dorinţele şi nevoile lor cresc simultan, prietenia lor se adînceşte transformîndu-se într-o dragoste reciprocă!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
marketglorys
marketglorys  •  24 Februarie 2014, 01:43

Salut! * Imi face o deosebita placere sa te invit pe un site de socializare si castig * Daca tot esti pe net, iti recomand sa citesti asta : * ://gigapaymoney.blogspot.ro/ * Si poti castiga bani reali. * Iti ofer suport . Astea sunt retragerile mele din joc in ultima luna. * acum 16 zile - Ai retras 50.00 Euro din cont. * acum 27 zile - Ai retras 20.00 Euro din cont. * Pentru mai multe informatii add id mess: ethicalboy96

Vezi toate comentariile (1)
Comentează