Timp de două ore pe cel mai mare stadion din România au răsunat celebrele hituri precum Enjoy the Silcence sau Personal Jesus, dar şi piese noi de pe cel de-al 17-lea album al formaţiei. Fanii au cîntat alături de Martin, Andy şi Dave refrenele pieselor, iar în timpul spectacolului aceştia au salutat publicul din Bucureşti. E pentru a doua oară cînd cei de la Depeche Mode vin la noi în ţară după concertul din 2006, susţinut pe fostul stadion "Lia Manoliu".

Concertul a început cu melodia “Welcome in My World”, şi a continuat cu "Angel", "Walking in My Shoes" sau "Precious", fiecare melodie fiind susţinută de proiecţii video şi jocuri de lumini extraordinare, într-un show plin de dinamism. Din setlist nu au lipsit nici "Should Be Higher", "Heaven", "Soothe My Soul" şi "Goodbye", acestea fiind incluse pe cel mai recent album al trupei, Delta Machine. Seara nu putea fi la fel fără binecunoscutele "Enjoy the Silence", "Personal Jesus", "Just Can't Get Enough" sau "I Feel You", trupa lăsîndu-se cucerită de energia publicului român, savurînd, aidoma fanilor, fiecare moment al spectacolului de la Bucureşti.

Scena de la Bucureşti a fost una cu adevărat specială şi unică în lume! Designul inovator a fost gîndit de Anton Corbijn şi a avut la bază elementele grafice care se regăsesc şi în noua identitate vizuala a trupei. Practic logo-ul Depeche Mode a fost sursa de inspiraţie pentru uriaşele ecrane de proiectie.

Andy Fletcher a mărturisit la plecarea din Arena Naţională ca aventura Depeche Mode în România nu se poate opri aici. “Publicul a fost minunat, aşa cum rar găseşti! A fost o seară perfecta! Trebuie s-o mai facem o dată!” a declarat artistul la finalul show-ului, atunci cînd a venit în biroul de producţie pentru a-i felicita personal pe membrii echipei care a organizat întregul eveniment. Depeche Mode îşi continuă turneul Delta Machine, cu noi destinaţii în Istanbul (17 mai), Belgrad (19 mai) şi Budapesta (21 mai).

Concertul trupei Depeche Mode a fost cu adevărat spectaculos, întreaga producţie a evenimentului a trio-ului legendar în Romania s-a bucurat de o desfăşurare de forţe impresionantă. Pe Arena Nationala au lucrat peste 2000 de oameni: echipa de producţie, barmani, plasatori, agenţi de pază şi tehnicieni, atît din România, cît şi din Polonia, Ungaria, Turcia, Austria sau Germania.

MELODIILE CÎNTATE LA BUCUREŞTI
Welcome to My World
Angel
Walking in My Shoes
Precious
Black Celebration
Policy Of Truth
Should Be Higher
Barrel of a Gun
Higher Love
When the Body Speaks
Heaven
Soothe My Soul
Pain That I'm Used To
Question of Time
Secret
Enjoy the Silence
Personal Jesus
Goodbye

Bis:
Home
Halo
Just Can't Get Enough
I Feel You
Never Let Me DownDetalii cutremărătoare despre românca eliberată după 11 ani de sclavie în Spania. Greșeala făcută de proxeneți, așa au fost prinși
Libertatea