TIMP LIBER  »  MUZICA&FILM  »  SUPER PARTY

GALERIE FOTO / Ce nebunie îi aşteaptă pe fotbaliştii din Liga 1 pe 21 aprilie? Cele mai tari fete la Sensation - Ocean of White!

Articol de GSP - Publicat marti, 06 martie 2012 00:00 / Actualizat marti, 06 martie 2012 16:30

Pe 21 aprilie 2012, în premieră în România, Sensation, cel mai cunoscut eveniment dance din Europa, transformă Pavilionul Central al Romexpo în "Ocean of White".

Cu siguranţă este unul dintre cele mai aşteptate evenimente muzicale din România. Zeci de fotbalişti, dar şi vedete din lumea sporturilor au mai participat anii trecuţi la evenimente cu DJ-i internaţionali, deci cu siguranţă nu vor lipsi nici de la petrecerea de la Romexpo de pe 21 aprilie.

Biletele au intrat deja în vînzare în reţeaua Eventim. Primele 1000 de bilete în Ring au un preţ special de 175 de lei. Biletele la categoria Deluxe costă 440 lei, iar la categoria VIP, 770 lei (loc rezervat la masa & voucher consumatie bar 100 lei incluse). După epuizarea primelor 1000 de bilete la preţ special, biletele în Ring vor costa 240 lei.

Lucrările de amenajare la Romexpo vor începe cu o săptămînă înainte de eveniment. Echipamentul tehnic al showului şi scena vor sosi în Capitală cu 40 de camioane. Pe scurt, 160 de cabine de sunet, 5 kilometri de de cabluri, 48 de fîntîni, 20 de sisteme laser, 200 de efecte pirotehnice diferite vor fi pregătite în timp record de cei peste 200 de membri ai staffului.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
flo_aka_me
flo_aka_me  •  06 Martie 2012, 17:49

Fotbalistii din liga 1 si vedetele din lumea sportului mai bine ar sta acasa....ca e pacat sa strice acest eveniment....Sensation white e un mega party cu muzica de calitate...din nefericire ptr mai sus enumeratii...Salam si adi minune nu sunt invitati...si plus...ei nu prea stiu sa intre in atmosfera...ca sigur sensation nu e bambo....asa ca daca nu ai nici o treaba ce inseamna evenimentu...ptr check-in pe facebook nu are rost sa meri sau sa zici ca am fost la sensation...cat sunt de tare

Vezi toate comentariile (1)
Comentează