TIMP LIBER  »  MUZICA&FILM  »  CONCERT PE NAŢIONAL ARENA

IRIS este prima trupă din România care va cînta pe Naţional Arena, pe 22 iunie!

IRIS este prima trupă din România care va cînta pe Naţional Arena, pe 22 iunie! / foto: trupairis.ro +1   FOTO
IRIS este prima trupă din România care va cînta pe Naţional Arena, pe 22 iunie! / foto: trupairis.ro

Articol de GSP - Publicat luni, 16 aprilie 2012 00:00 / Actualizat luni, 16 aprilie 2012 20:41

" Naţional Arena nu va fi un stadion unde se vor juca doar meciuri de fotbal", spuneau în urmă cu cinci-şase luni reprezentaţii Primăriei, dar şi cei ai Federaţiei Române de Fotbal.

Seria concertelor pe Naţional Arena va fi deschis ce o formaţie românească, chiar dacă pînă în momentul anunţului, cei de la Red Hot Chili Pappers şi celebra Lady Gaga îşi anunţaseră concertele pe cea mai modernă arenă din România.

Legendara trupă românească, IRIS, va fi prima formaţie românească, ce va susţine un concert în faţa a peste 50.000 de fani pe Naţional Arena, pe 22 iunie. Vor fi aproximativ trei ore de spectacol cu proiecţii inedite, iar la concert invitaţi de marcă vor fi soprana Felicia Filip, dar şi Puya. Cu acest concert IRIS sărbătoareşte 35 de ani de carieră!

Biletele au fost puse deja în vînzare şi au următoarele preţuri: 50 de lei- peluză, 75 de lei- gazon şi tribună, 100 de lei- gazon, în faţa scenei şi tribună, 150 lei- loja oficială.

ALTE CONCERTE PE NAŢIONAL ARENA

Lady Gaga - 16 august
Joi, 16 august 2012, Arena Naţională din Bucureşti va găzdui primul concert susţinut în ţara noastră de celebra Lady Gaga. Evenimentul este organizat de Emagic şi face parte din turneul “The Born This Way Ball” ce promovează cel mai recent album al artistei, “Born This Way”. Biletele pentru primul show Lady Gaga de la Bucureşti vor fi disponibile începînd cu 27 aprilie 2012.

Red Hot Chili Pappers - 31 august
Prezentat de Ursus si organizat de Emagic, concertul Red Hot Chili Peppers de la Bucuresti va avea loc pe 31 august 2012, pe Arena Nationala. Preturile biletelor variaza intre 130 de lei (Gazon) si 495 lei (tribuna VIP).

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (6)
ultrasfury
ultrasfury  •  17 Aprilie 2012, 10:50

Ce naiba cauta Puya acolo? Nu i-a ajuns cat a fost huiduit anul trecut in vama veche de rockeri? Vinde, Pleaca, Mori \m/

crefelean
crefelean  •  17 Aprilie 2012, 09:35

Dar chestia aia umblatoare, pe nume Minculescu, da si el banii inapoi la bugetul de stat? Eu de ce sa platesc pentru operatia lui? A avut o viata intreaga de ragait pe scena(si de baut in spatele ei) si nu a fost in stare sa-si plateasca operatia, dar a stiut sa se planga ca nu are bani. Acum vrea sa umple un stadion si sa ne ia din nou banii... Noua ne plateste cineva vreo operatie sau macar ne da un ac gratis?

steaua.libera
steaua.libera  •  17 Aprilie 2012, 03:42

Cea mai tare trupa romaneasca! De departe! Prezent! Sper ca faza cu Puya sa fie doar o gluma...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează