TIMP LIBER  »  MUZICA&FILM  »  VIDEOCLIP

NOU de la Coldplay: videoclip "Charlie Brown"

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 februarie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 10 februarie 2012 17:52

Trupa Coldplay a lansat videoclipul piesei “Charlie Brown”, cel de-al treilea single extras de pe albumul “Mylo Xyloto. Despre “Charlie Brown”, cei de la Coldplay spun că este prima piesă compusă pentru discul “Mylo Xyloto”. Titlul piesei face referire la simpaticul personaj al benzilor animate din seria “Peanuts”, iar clipul este aşa cum trebuie: vesel, colorat, happy.

Regia videoclipului “ Charlie Brown” a fost realizată de Matt Whitecross, cadrele fiind filmate în cursul anului trecut, în lunile noiembrie şi decembrie, la Londra. Anul acesta, la cea de-a 54-a ediţie a premiilor Grammy, care se va desfăşura pe 12 februarie, la Los Angeles, băieţii de la Coldplay vor cânta live, pentru prima dată, cu Rihanna.

Articol furnizat de WeRock.ro!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează