TIMP LIBER  »  MUZICA&FILM  »  CONCERT

Seal va susţine un concert extraordinar la Sala Palatului din Bucureşti

Articol de GSP - Publicat joi, 22 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 22 noiembrie 2012 13:03

Pe 27 noiembrie, Seal va sustine un concert extraordinar la Sala Palatului din Bucuresti, in cadrul turneului sau mondial "Soul 2". Artistul britanic a pregatit un spectacol de o calitate muzicala impecabila, iar organizatorii evenimentului se asigura ca Seal si echipa de artisti interpreti care il insotesc pe scena se vor bucura de cele mai bune conditii in capitala Romaniei.

Astfel Seal si echipa sa vor ocupa un apartament si 23 de camere intr-un hotel bucurestean de cinci stele. In ceea ce priveste meniul din ziua spectacolului, preferintele culinare ale lui Seal se afla in primul rand sub semnul alimentatiei sanatoase. Astfel, artistul apreciaza in mod deosebit alimentele bogate in fibre si antioxidanti si a cerut ca meniul sau sa contina din belsug legume si fructe (in special ananas). In ceea ce priveste bauturile, Seal prefera ceaiurile, laptele de soia, sucurile naturale si apa plată, insa a solicitat si cateva sticle din cea mai fina sampanie.

La randul sau, muzicienii care il acompaniaza nu au preferinte culinare iesite din comun. La masa de dimineata instrumentistii prefera un meniu clasic, cu oua, crenvusti, sunca, cereale, gem, paine si o varietate mare de fructe. La pranz artistii vor supe, mai multe feluri de carne si garnituri, specialitati italiene, dar si variante de meniuri vegetariene. Dintre bauturi, nu vor lipsi ceaiul, cafeaua, apa plata si minerala, sucurile naturale, berea belgiana si cateva sticle de vin din soiurile Merlot si Cabernet Sauvignon.

In ceea ce priveste spatiul din spatele scenei, Seal si echipa sa vor avea la dispozitie patru incaperi. Dintre acestea, una este dedicata exclusiv artistului.

Castigator a trei premii Grammy, Seal este cunoscut datorita hiturilor pe care le-a lansat in cei peste douazeci de ani de cariera si in special pentru piese precum Killer, Crazy sau Kiss from a Rose. Cariera lui Seal numara opt albume de studio, vandute in peste douazeci de milioane de exemplare in intreaga lume.

Concertul Seal de la Bucuresti va fi deschis de una dintre cele mai iubite trupe romanesti, Taxi. Evenimentul este organizat de Marcel Avram si East European Events, in colaborare cu D&D East Entertainment. Ultimele bilete pentru concertul Seal de la Bucuresti se gasesc la vanzare in reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, Carturesti si pe eventim.ro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează