TIMP LIBER  »  MUZICA&FILM  »  CONCERT NAŢIONAL ARENA

Ultimele pregătiri pe Arena Naţională » Show-ul Depeche Mode – o productie impresionantă!

Foto: emagic
Foto: emagic

Articol de GSP - Publicat luni, 13 mai 2013 00:00 / Actualizat luni, 13 mai 2013 13:41

Scena pe care Depeche Mode va concerta peste doar doua zile la Bucuresti va avea un design special, unic in lume! Bazat pe elemente vizuale impresionante, intregul concept scenografic a fost gandit de celebrul Anton Corbijn, un mai vechi colaborator al trupei, responsabil de designul si fotografiile care insotesc si cel mai recent album Depeche Mode, Delta Machine.


Recunoscuti pentru show-urile live spectaculoase, Dave Gahan, Martin Gore si Andy Fletcher nu se vor dezminti nici de aceasta data, scena a carei constructie a inceput deja pe Arena Nationala din Bucuresti fiind una cu adevarat speciala, unica in lume! Designul inovator a fost gandit de Anton Corbijn si are la baza elementele grafice care se regasesc si in noua identitate vizuala a trupei. Practic logo-ul Depeche Mode a fost sursa de inspiratie pentru uriasele ecrane de proiectie ce vor asigura un spectacol video impresionant. De altfel, echipa de productie a trupei va veni cu propriile instalatii de sunet si lumini, peste 700 de kilowati asigurand reusita unui show electrizant!

Scena a fost transportata din Germania cu ajutorul a 8 tiruri, pentru asamblarea sa fiind necesare trei zile si o echipa de peste 140 de tehnicieni. Acestia vor avea la dispozitie 4 motostivuitoare si o macara de 60 de tone pentru a putea ridica intreaga constructie ce masoara 21 de metri in deschidere si 15 metri in adancime. Podiumul se afla la o inaltime de 2,4 metri, acoperisul fiind montat la 15,5 metri fata de sol.

Cel mai asteptat eveniment al sezonului va avea loc miercuri, 15 mai, pe Arena Nationala, accesul publicului fiind posibil incepand cu ora 17:00 pe la toate cele trei intrari amenajate pe Bulevardul Basarabia, Str. Maior Coravu si Str. Pierre de Coubertin. In jurul orei 19:45 va incepe concertul trupei FOX, urmat de show-ul Depeche Mode.

Playtech: Fiica lui Pep Guardiola, apariție INCENDIARĂ la Ibiza! 'Slipul este CAM MIC'! Imagini de senzaţie cu Maria


Comentarii (3)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  13 Mai 2013, 16:27

De data asta chiar se duce dracu gazonul !

thumbzilla..
thumbzilla..  •  13 Mai 2013, 14:45

cred ca va fi un show pe cinste.de obicei tot ce inseamna spectacol depeche mode e special.

ave_biancorossi
ave_biancorossi  •  13 Mai 2013, 13:57

abia astept !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează