TIMP LIBER  »  MUZICA&FILM  »  LANSARE SINGLE

VIDEO! Câştigătorul X Factor, Andrei Leonte, şi-a lansat primul single – Radio Girl (Love on Heavy Rotation)

Articol de GSP - Publicat joi, 16 februarie 2012 00:00 / Actualizat joi, 16 februarie 2012 13:15

De Valentine’s Day, Andrei Leonte le-a făcut fanilor cel mai frumos cadou. Câştigătorul X Factor a cântat azi în premieră la Neatza cu Răzvan şi Dani şi la Morning Zu prima sa piesă: Radio Girl (Love on Heavy Rotation).

Câştigătorul X Factor a făcut astăzi primul mare pas din cariera sa. Andrei Leonte a lansat într-o zi dedicată iubirii, primul său single Radio Girl (Love on Heavy Rotation), o piesă care se anunţă a fi una dintre cele mai frumoase melodii de dragoste ale anului 2012.

Versurile melodiei au fost compuse chiar de Andrei, iar la orchestraţia acesteia a lucrat împreună cu Laurenţiu Duţă. Acesta l-a cunoscut pe Andrei la X Factor, la vizita la casele juraţilor, acolo unde Mihai Morar l-a invitat în calitate de consultant. Mai apoi, cei doi au avut ocazia să lucreze şi pe parcursul galelor live, Laurenţiu fiind cel care s-a ocupat de reorchestrarea pieselor cântate de finaliştii X Factor pe parcursul celor zece gale.

Articol furnizat de WeRock.ro!

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close