FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ionuț Chirilă îl critică pe Gigi Becali: "Pe ce criterii i-a adus pe Rădoi și Dică? Becali trebuie să înțeleagă asta"

Articol de GSP - Publicat marti, 24 iulie 2018 13:21

Ionuț Chirilă. 52 de ani, a comentat situația de la FCSB și a criticat modul în care Gigi Becali numește antrenorii.

" Gigi Becali trage Steaua, el este motorul. Dar trebuie să ințeleagă că investițiile la Steaua nu sunt eficiente fără un antrenor care să nu fi bifat toate etapele carierei și să fi antrenat la juniori și la câteva echipe din prima ligă.

Eu îl întreb ceva pe domnul Becali, fără supărare. Care sunt criterile pentru care i-a numit pe Rădoi și Dică la echipă? O să îmi spună că Rădoi a fost un fotbalist imens pentru fotbalul românesc și că Dică are calități morale. Dar asta nu e totul. Ar trebui să se gândească la asta.

Echipa nu trebuie să se mai învârtă ca o bicicletă fără lanț. Se cumpără jucători, iar peste 6 luni se schimbă cu alții. Care la rândul lor sunt vânduți. Steaua trebuie să construiască un joc care să creeze valori individuale.

Astfel, investițiile de milioane ale lui Gigi Becali se pot transforma în profit de zeci de milioane. Dacă vei juca numai din realizarile individuale ale unui fotbalist peste media campionatului, nu vei fi niciodată o echipă compactă, cu forță de joc. Steaua are cel mai valoros lot și trebuie să câștige campionatul la 15 puncte distanță de locul doi", a declarat Ionuț Chirilă la TV Pro X.

Citește și: Gigi Becali, incendiar la TV: "Mă rog «să distrug» Steaua mai rău decât anul trecut!"

Citește și:

Primul transfer din această vară pentru Dinamo » Semnează un fotbalist român din Germania
Superliga
Primul transfer din această vară pentru Dinamo » Semnează un fotbalist român din Germania
Rapid transferă din Liga 2! Dan Șucu aduce „perla” Stelei în Giulești: cât va plăti patronul
Superliga
Rapid transferă din Liga 2! Dan Șucu aduce „perla” Stelei în Giulești: cât va plăti patronul
Dinamo este foarte aproape de transferul unui jucător de la Rapid! » Mutare surpriză: avea 15.000 euro salariu în Giulești
Superliga
Dinamo este foarte aproape de transferul unui jucător de la Rapid! » Mutare surpriză: avea 15.000 euro salariu în Giulești

„Băi Ianis bă, ăsta e caracter?!” » Sosirea naționalei i-a lăsat cu gust amar pe românii adunați la Wurzburg: „V-au luat banii mințile!”

Și semafoarele sunt LGBT! Ce a văzut GSP la festivalul Pride din München » Dezmăț total, copii aduși la dansuri provocatoare, evenimente sadomaso pe străzi


Comentarii (8)
krokoi
krokoi  •  25 Iulie 2018, 09:15

Trebuie sa ai si antrenor care sa stie meserie, si sa-l mai si lasi sa o faca. Alibec spunea "esti o petarda de antrenor" lui Dica, dar asta e in mintea tuturor tinerilor de la echipa. Nu are autoritate absolut deloc si echipa va pierde meci dupa meci. Anul acesta FCSB nu se mai califica in grupele UEFA si va pierde multe meciuri in acest campionat impotriva unor echipe organizate. Ultimii suporteri se despart de aceasta entitate non-fotbalistica daca nu va ajunge in europa pentru ca ramasese ultimul lucru care atragea. Daca nu va aduce un antrenor si nu va inceta cu declaratiile bolnave clubul va falimenta. Tot ce s-a intamplat in ultimii ani a fost din INERTIE si NOROC. Piturca a avut 100% dreptate, incepe decaderea acestui club FC CIRC GROTESC BAIETII SE INTALNESC LA UN FOTBAL.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  24 Iulie 2018, 18:29

...asta i mai prost ca GHagi ...cum sa aiba fcsb cel mai valoros lot ?...pe ce se bazeaza ?...pe vantul care bate ?

hitman222
hitman222  •  24 Iulie 2018, 17:28

steaua lui chirila, ce sa zic:)))) E clona fcsb ioane!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează