FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT

VIDEO Bătaie între Mutu și un antrenor! A vorbit un fost coleg al "Briliantului": "I-a suflat fum de țigară în ochi și așa a început tot" » Detalii incredibile

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 ianuarie 2017 19:04

Adrian Mutu și Fabrizio Ravanelli au colaborat în perioada de la Ajaccio, când actualul director general al lui Dinamo a jucat acolo, iar Ravanelli era antrenor.

Cei doi ar fi avut o altercație, dezvăluire făcută de Ronald Zubar, fost coleg al lui Mutu la clubul francez.

Zubar a venit la Ajaccio în același timp cu Ravanelli, în vara lui 2013. Acesta e bun prieten cu fostul căpitan al echipei naționale și și-a adus aminte de episodul cu Ravanelli într-o emisiune.

Problemele dintre Mutu și antrenorul său au apărut după ce "Briliantul" a fost trecut pe bancă, iar românul a vrut să să se răzbune și să-i întoarcă pe jucători împotriva antrenorului.

Zubar a povestit la SFR Sport că Ravanelli i s-a plâns, iar jucătorul a mers acasă la Mutu pentru a discuta cu el despre acest lucru. Soția românului l-a avertizat pe francez că Mutu băuse în acea zi alături de mai mulți prieteni din România.

Mutu i-a zis lui Zubar atunci că Ravanelli nu-l respectă și că își bate joc de el. L-a sunat pe antrenorul italian și l-a jignit. Mai mult, l-a chemat la el acasă, iar tehnicianul a venit. De aici lucrurile au degenerat.

"Eşti gelos pe mine. Eu sunt un star în Italia, iar tu eşti un nimeni. Eşti doar un bătrân cu părul alb", i-ar fi spus Mutu lui Ravanelli, potrivit declarațiilor de pe reddit.com.

De aici a urmat un schimb dur de replici, iar italianul a cedat nervos, în timp ce Mutu i-a suflat fumul de țigară în față antrenorului său. Cei doi s-au încăierat, iar Zubar a intervenit pentru a-i calma.

"Aşa se fac lucrurile în Italia, atunci când ai ceva de spus cuiva", i-a spus apoi Mutu lui Zubar, când acesta i-a reproșat reacția pe care a avut-o la adresa antrenorului său.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Reacția fotbalistului luat de guler de Dorinel Munteanu: „Suntem obișnuiți!”
Superliga
Reacția fotbalistului luat de guler de Dorinel Munteanu: „Suntem obișnuiți!”
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Superliga
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid
Campionate
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (14)
1810515209175322
Vasile Gandacu  •  04 Ianuarie 2017, 20:27

"A vrut să-i întoarcă pe jucători" împotriva lui Ravanelli ! Mutu un pervers fără caracter. Acum îi bagă strâmbe lui Andone. Nu o sa facă treaba nici ca oficial, cum nu a făcut nici ca jucător, chiar dacă talent a avut. Caracterul josnic l-a trădat de fiecare dată sin în viață și în carieră.

godot
godot  •  04 Ianuarie 2017, 21:58

Părerea mea e că fotbalistul Mutu a fost mai mare decât îl recunoaștem noi în general. Să ai 100 de goluri în Seria A... Ca om este un caracter la nivelul minim, genul care trebuie evitat și izolat, genul care cum e acum, așa o să și moară. Specimene gen Mutu, MM, Șumudică, Becali nu învață niciodată nimic și nu se schimbă niciodată. Eu nici nu bucuram în ultimii ani când dădea Mutu gol pentru națională, atâta repulsie și dispreț îmi stârnea. Și țineți cont de fapt că nu se cunosc nici 10% dintre isprăvile sale (ca să nu mai vorbesc de cele care se știu, dar au fost uitate, gen sechestrarea unui ospătar la Constanța, în cantonamentul naționalei, și torturarea lui). O să ajungă cum ajung în 99% dintre cazuri cei ca el. Rău! Foarte-foarte rău.

stelistul1
stelistul1  •  04 Ianuarie 2017, 20:31

Cum vorbeau aia de Mutu in studiou... si toti fotbalisti, nu gluma... Daca as fi mutu nu mi-as mai arata fata prin lume, dar el e nesimtit din nascare, asa ca...

Vezi toate comentariile (14)
Comentează