INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  AFIRMAŢIE DURĂ

Craioveanu: "Cristiano Ronaldo este un figurant!"

Articol de GSP - Publicat joi, 01 iulie 2010 00:00

Gică Craioveanu (42 de ani) este suporterul Spaniei la CM. Fostul atacant al României, care îşi doreşte ca ibericii să câştige trofeul suprem într-o finală cu Brazilia, s-a declarat dezamăgit de “fiţele” lui Cristiano Ronaldo, a informat Libertatea.

- Care dintre cele opt echipe rămase în cursa pentru Cupa Mondială te-a impresionat cel mai mult?
- Gică Craioveanu: Spania, în primul rând. M-a vrăjit în meciul cu Portugalia. În sfârşit, favoriţii mei au jucat ceea ce aştepta toată lumea de la ei. Ar mai fi Germania, care a făcut o partidă perfectă contra Angliei. Dintre echipele fără mari pretenţii mi-a plăcut Paraguay, o formaţie foarte organizată.

- Ce jucător poate fi numit revelaţia competiţiei?
- Greu de ales. Favoriţii mei sunt trei fotbalişti tineri, toţi mijlocaşi: germanii Mesut Özil (21 de ani) şi Thomas Müller (20 de ani), plus ghanezul Andre Ayew (20 de ani).

- Dar marea dezamăgire cine a fost?
- Cristiano Ronaldo, clar. Unde a fost în meciul cu Spania? Eu m-am uitat la televizor, dar nu l-am văzut (râde). Bănuiesc că era în vacanţă, la Lisabona, de a jucat atât de slab. Nu mi-a plăcut deloc, este prea figurant şi pune realizările proprii deasupra celor ale echipei. În afara portughezului, m-a mai dezamăgit toată formaţia Franţei.

- Mulţi visează la o finală Brazilia - Argentina.

- Nici nu mă gândesc. Eu vreau Spania în finală. Un meci cu Brazilia în ultimul act ar fi de vis. Bineînţeles, cu condiţia să câştige ai mei.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Reacția fotbalistului luat de guler de Dorinel Munteanu: „Suntem obișnuiți!”
Superliga
Reacția fotbalistului luat de guler de Dorinel Munteanu: „Suntem obișnuiți!”
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Superliga
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid
Campionate
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (1)
manifesto2010
manifesto2010  •  04 Iulie 2010, 10:02

hahaha! ronaldo are mai mult talent in piciorul stang decat tot obositul asta...mai marele craioveanu, care pune mereu echipa pe primu loc :)))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează