INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  DUEL ÎNTRE IENEI ŞI LUCESCU

Ienei: "E trist ce spune Lucescu despre Mourinho. Nu înţelege că nu el joacă împotriva portughezului" :)

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 mai 2010 00:00

Emeric Ienei a comentat declaraţiile lui Mircea Lucescu referitoare la Jose Mourinho, despre care afirmase că este "cinic şi nespectaculos".

"Este trist ce spune Mircea Lucescu despre Mourinho. Nu înţelege că nu el joacă împotriva lui Mourinho, ci o să joace două echipe între ele. Mereu cînd vorbeşte spune "eu, eu, eu". Totuşi, e în discuţie un antrenor care o să cîştige Liga Campionilor.

Spune că nu se uită la finală? Chiar şi la Divizia C ai ce să vezi, nu-l înţeleg pe Lucescu. Trebuie să ai puterea morală să recunoşti cînd un antrenor e bun, cînd o echipă e bună. Mourinho chiar a dat o lecţie Barcelonei", a spus Ienei la "Băieţii de la 7", pe Telesport.

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (19)
marian_u
marian_u  •  01 Iunie 2010, 02:27

nu-i pot suporta pe lucesti, mucea cel mic e mai arogant si nu e decat baiatu' lui tata! Batranu' s-a sclerozat a castigat cateva titluri cumparate pe la turci si in ucraina, (sa nu vb de romania ca se stie)si acum e tare... Cupa uefa e cupa cupelor din trecut, de anul asta UCL a devenit mai puternica! cum poate sa critice alt coleg de breasla? a... din invidie ca doar el are echipa cea mai buna! bai luce pe tine numai cotofenele din giulesti te respecta, ce vrei de la niste inaripate!

 •  16 Mai 2010, 15:03
Postat de pe 14 Mai 2010, 21:31

Si care e problema?E parerea omului!Barcelona a jucat fotbal tur-retur,iar la Barca Julio Cesar a luat galben pt tragere de timp in min.30!Nu intotdeauna trece mai departe echipa mai buna,iar Lucescu cred ca stie destul fotbal ca sa isi dea cu parerea.E doar unul din miile de oameni care nu il sufera pe acest om.Lucescu a avut destule succese si are destui bani,deci nu o spune din invidie,ci pur si simplu e parerea lui,sa nu mai spun de declaratiile lui Mourinho la adresa atator oameni de fotbal

Spre deosebire de cioara batrana,frustrata,care nu prea stie altceva decat "Arbitrii,arbitrii,se apara,se aparara" si care a reusit sa castige cupa UEFA cu o echipa straina cu jucatori din toata lumea si in care s-a investit 60 mil euro,Ienei a castigat Champions League cu o echipa romaneasca,cu jucatori romani!Ienei e cel mai mare antrenor roman.Lucescu sa ramana cu frustrarile si cu echipa eliminata de Timisoara.

sibelius
sibelius  •  15 Mai 2010, 11:37
Postat de giussybaratky23 pe 14 Mai 2010, 23:13

Ienei,ca si alti inculti se trezeste vorbind.Lucescu a fost cat se poate de clar in ce a declarat cu privire la Mou si il sustin.Mou e un circar ordinar dar asta nu inseamna ca nu e inteligent.Tocmai,e un antrenor de duzina dar pe langa ceilalti are o inteligenta si o inventivitate aparte.Nu joaca delos spectaculos echipele lui dar au rezultate.Ienei crede ca a descoperit oul si se crede mare gentlemen,cand colo e un profitor ordinar.Sa taca acest "gentlemen".Nu-mi plac oameni de genul

Vrei sa spui ca Lucescu nu e tot un circar ordinar?

Vezi toate comentariile (19)
Comentează