INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LEVERKUSEN - ŞAHTIOR 4-0

Lucescu a făcut scandal la conferinţă: "Domnule Collina, e o lipsă de respect faţă de Şahtior!"

Articol de GSP - Publicat joi, 24 octombrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 24 octombrie 2013 10:56

Şahtior a fost dezavantajată clar în meciul cu Bayer Leverkusen, scor 0-4, motiv pentru care Mircea Lucescu a făcut acuze dure după meci.

Antrenorul campioanei Ucrainei a explicat ce greşeli a comis centralul Lannoy şi e convins că echipa sa nu e întîmplător dezavantajată:

"E greu să comentezi un asemenea meci. Normal, rezultatul este unul ruşinos. Dacă am analiza ce s-a întîmplat de fapt, putem spune că noi am jucat mai mult împotriva arbitrului. În primul rînd, faulturile comise de Donati - cinci la rînd, la care arbitrul trebuia să intervină şi să acorde al doilea cartonaş galben. Imediat după ce a început repriza a doua, din senin, arbitrul a acordat un penalty adversarilor. Darijo (n.r. Srna) nici nu l-a atins, doar stătea acolo.

Am mai fost un moment în care Rolfes a comis henţ în careu, penalty clar. Imediat după faza asta, adversarii ne-au prins pe contraatac şi au înscris dintr-un ofsaid mare.

Din păcate, o lume întreagă vede această lipsă de respect la adresa clubului Şahtior Doneţk. Poate că supervizorul care deleagă arbitrii în Europa, domnul Collina, ar trebui să se gîndească la asta. În două meciuri consecutive din Champions League, rezultatele au fost decise de arbitri. Am suficientă experienţă, am trăit 90 de meciuri în Liga Campionilor, imediat simt cînd se întamplă ceva! Mi s-a mai întîmplat la fel şi la Galatasaray şi Beşiktaş".

VIDEO Executat! Bayer, arbitrul Lannoy şi propriul portar l-au pus la zid pe Mircea Lucescu, 0-4

 

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Reacția fotbalistului luat de guler de Dorinel Munteanu: „Suntem obișnuiți!”
Superliga
Reacția fotbalistului luat de guler de Dorinel Munteanu: „Suntem obișnuiți!”
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Superliga
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid
Campionate
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (84)
reddog27
reddog27  •  25 Octombrie 2013, 15:09

cum e cu fotbalul din ukraina??????????/ ziceai ca sint nemaipomeniti:))))))))))) bre lucescule niciodata nu o sa vezi un antrenor roman sa antreneze in VEST......ai inteles?? cel putin fa-o cu demnitate daca tot il ridici in slavi pe ahmetov.........nu le fa statui ukraienienilor.............ridica-ti in slavi nationala tarii tale pe care ai refuzat sa o antrenezi........acolo va e locul in est si-atit.

borat101
borat101  •  24 Octombrie 2013, 21:28

Lucescu are dreptate in cazul asta. Si asta este pt. ca are echipa. Asta face orice antrenor care are echipa intradevar, asa a facut si Barcelona cand au fost furati de nemti anul trecut, va mai aduceti aminte, sau faceti pe pr...os...tiii!!!!

flo_ax
flo_ax  •  24 Octombrie 2013, 17:54

la faza asta cam are dreptate...e incredibil cum un arbiru FIFA poate acorda acel penalty, la 1-0 meciul se juca.

Vezi toate comentariile (84)
Comentează