FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO / EXCLUSIV E sigur că FCSB ar da lovitura în mercato: „Cu el, ar avea cea mai bună apărare din România!”

FCSB a câștigat titlul după 8 ani de secetă
FCSB a câștigat titlul după 8 ani de secetă

Articol de , - Publicat vineri, 17 mai 2024 17:14 / Actualizat vineri, 17 mai 2024 18:47

Raul Rusescu, dublu campion cu FCSB, a comentat dorința lui Gigi Becali de a-l transfera pe Alexandru Chipciu ♦ Veteranul celor de la U Cluj mai are un an de contract cu „studenții”, dar s-a hotărât să revină la roș-albaștri în vară.

Din 2022 la U Cluj, Chipciu era gata să se despartă de „șepcile roşii” la finalul sezonului. Conform surselor GSP, Alex ajunsese la un acord cu FCSB. Plănuia să rezilieze înțelegerea cu ardelenii pe cale amiabilă, după încheierea campionatului, și să semneze din postura de jucător liber cu FCSB, în iunie. Mutarea e îngreunată chiar de anunțul făcut zilele trecute de Gigi Becali: „E posibil să vină Chipciu”.

Chipciu vrea să revină la FCSB! » Detalii de culise: cum poate sabota Becali transferul
FCSB
Chipciu vrea să revină la FCSB! » Detalii de culise: cum poate sabota Becali transferul

VIDEO. Raul Rusescu: „Alex Chipciu este soluția ideală pentru FCSB”

În direct la GSP Live, Rusescu, nașul lui Chipciu, crede că mutarea este una realizabilă, în ciuda unei posibile sume de transfer pe care U o poate solicita. Iar fostul atacant e de părere că FCSB va avea cea mai bună defensivă din Superliga, dacă mutarea s-ar materializa.

„Nu am informații despre o revenire a lui Chipciu la FCSB (n.r. - râde). M-aș bucura să-l văd în tricoul Stelei. Cred că ar fi o soluție foarte bună. Cred că mutarea se poate realiza. Nu știu dacă există o discuție despre o sumă de transfer. Și dacă ar exista, nu cred că ar fi o sumă foarte mare. Este soluția ideală pentru Steaua.

Nu știu câte șanse sunt să se materializeze transferul. Dacă patronul Stelei îl dorește, înseamnă că sunt șanse. Și asta mă bucură. Este un jucător care poate evolua pe multe posturi și ar ajuta foarte mult prezența lui în vestiar”, a declarat Raul Rusescu, la GSP Live.

Rusescu a numit postul ideal pentru Chipciu la FCSB

Întrebat unde s-ar încadra Alex Chipciu cel mai bine în sistemul celor de la FCSB, Rusescu a replicat astfel:

L-aș vedea fundaș dreapta: Chipciu, Ngezana, Chiricheș, Radunovic. Ar fi cea mai bună apărare din România! Sezonul ăsta a jucat ba fundaș stânga, ba dreapta. A jucat foarte puțin sus. Valoarea lui e incontestabilă. Imaginează-ți ce ar însemna pentru FCSB să vină Chipciu, să aducă acel plus de calitate pe faza de construcție...

Este foarte complicat să te întorci la Steaua dacă joci de la mijloc în sus. Acolo, au transferat jucători tineri pe foarte mulți bani, iar prioritățile se schimbă. Însă venirea la Steaua ar fi un plus pentru Alex, pentru echipă și chiar pentru fotbalul românesc”.

E sigur că FCSB ar da lovitura în mercato: „Cu el, ar avea cea mai bună apărare din România!”
Alex Chipciu e căpitanul lui U Cluj

Îți asumi riscul, dacă semnezi cu Steaua. E un risc, poți fi criticat de Gigi Becali. Depinde ce îți dorești ca jucător. Dacă vrei să mai câștigi trofee și să joci în cupele europene... Chipciu încă poate face asta

- Raul Rusescu, expert GSP Live

Alex Chipciu vrea să revină la FCSB, dar anunțul lui Gigi Becali îngreunează transferul

Mutarea nu e una simplă, întrucât Becali a confirmat public interesul pentru fotbalistul care poate juca în ambele flancuri din apărare și atac: „Este posibil să vină Chipciu pentru postul de fundaș dreapta. El este un jucător cu experiență, am nevoie de astfel de fotbaliști”.

Potrivit informațiilor Gazetei, U Cluj nu va mai fi de acord să renunțe atât de ușor la Chipciu și, cel mai probabil, va solicita o sumă de transfer în schimbul jucătorului „legat” contractual de U pentru încă un sezon. Rămâne de văzut dacă și cât va fi dispus să achite Becali pentru un jucător ajuns la 35 de ani.

500.000 €e cota de piață a lui Chipciu, conform portalului de specialitate Transfermarkt. Cel mai mult a valorat 4 milioane

  • GSP Live, emisiunea realizată din studioul Gazetei Sporturilor și moderată de Alexandru Barbu, poate fi urmărită de luni până vineri, de la ora 11:00, pe pagina de Facebook, canalul de YouTube, precum și pe site-ul Gazetei Sporturilor, GSP.ro

Vezi mai multe articole despre FCSB:

Comite FCSB o greșeală majoră? „Pleacă? E cel mai bun jucător de acest tip din campionat”
FCSB
Comite FCSB o greșeală majoră? „Pleacă? E cel mai bun jucător de acest tip din campionat”
Circul Ghencea revine » FCSB a făcut cerere ca să închirieze stadionul Steaua, dar are o piedică neașteptată + GSP îți prezintă toate detaliile
GHENCEA
Circul Ghencea revine » FCSB a făcut cerere ca să închirieze stadionul Steaua, dar are o piedică neașteptată + GSP îți prezintă toate detaliile

Citește și:

Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Superliga
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Superliga
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Supercupa FCSB - Corvinul Hunedoara nu se mai joacă pe 6 iulie » Mihai Stoica a făcut anunțul: „E un avantaj”
Cupa Romaniei
Supercupa FCSB - Corvinul Hunedoara nu se mai joacă pe 6 iulie » Mihai Stoica a făcut anunțul: „E un avantaj”

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (22)
FlashGordon
FlashGordon  •  23 Mai 2024, 21:15
Postat de Zazu pe 17 Mai 2024, 21:02

Să înțelegem că de 9 ani,numai performanțe au fost la fcsb?

sa intelegi ca in ultimi 80 de ani,Steaua din liga 1 castiga in medie un campionat od ata la 2 sau 3 ani si este in 90% dinc auzri ori campioana ori vicecampioana. deci da,asta se numeste performanta. ca,castigi 5 campionate la rand si dupa 5 ani nu mai castigi campionatul,tot o medie de un campionat la 2 ani vine.

ChuckRhoades
ChuckRhoades  •  18 Mai 2024, 21:55
Postat de tarnaveanu pe 17 Mai 2024, 22:03

Chipciu dacă se întoarce înseamnă că a îmbătrânit degeaba. Probabil că Stoica trage de el, dar a uitat cine dă ordine acolo (citez din clasicul respectiv). După 2 luni o să îl porcăiască nonstop și după ce va fi eliminat din cupele europene vom auzi iarăși: vând tot, nu mă mai interesează ...

pai clasicul respectiv a spus clar ca nu el pregateste echipa,nu el face antrenamentele si in legatura cu schimbarile discuta cu toti de acolo. eu nu am vazut sa se fi facut o schimbare aiurea in ultimi ani. toate au fost discutate cu antrenorii. daca nu era asa,fi sigur ca nu mai intra niciodata jucatori gen radaslavescu,doar ca jucatori gen radaslvescu intra destul de des. prea des dupa gustul meu.

reddevill77
reddevill77  •  18 Mai 2024, 21:01
Postat de flojo pe 17 Mai 2024, 21:53

N-ai înțeles nimic! Dar nu mă miră faptul, tu fiind “fan” fecesebe!

*** De unde stii tu fanul carei echipe sint eu? Stai linistit ca am inteles ca esti doar un *** .La vremea cind Steaua juca cu Ajax cu Valencia , cu Rusescu in echipa impotriva lui Ajax,tu mergeai in picioare pe sub masa . N ai cum sa ti dai tu cu parerea despre fotbal cind vorbeste unul care a facut istorie in tricoul Stelei !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează