FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Direct cu Tamas

Articol de GSP - Publicat marti, 19 iunie 2007 00:00

sefii dinamovisti au discutat ieri cu internationalul roman, insa tratativele continua. Pe fir mai sint Dinamo Kiev, Toulouse si Auxerre

Gabriel Tamas a revenit ieri dupa-amiaza in Romania. Fundasul de 23 de ani a incheiat sezonul de imprumut la Celta Vigo, galicienii retrogradind. "Spaniolii aveau optiune de a ma cumpara, dar n-au facut-o", a precizat internationalul. Celta iese din discutie. La fel varianta de a continua la Spartak Moscova, echipa cu care Tamas se afla sub contract.

Ieri, imediat cum a revenit in tara, Tamas a mers la firma fratilor Becali. S-a intilnit acolo cu Cristi Borcea. Au fost doar discutii de tatonare, nu s-a trecut la detalii financiare. "Ciinii" spera, in continuare, sa-l obtina la un pret cit mai mic. Dar Gabi vrea sa studieze si ofertele din afara: Dinamo Kiev, Toulouse si Auxerre. Gabi ar putea pleca azi sau miine in Franta pentru a negocia cu cluburile din Hexagon! Ucrainenii de la Dinamo Kiev par insa favoriti intrucit sint singurii dispusi sa plateasca 2,5 milioane de euro la Moscova si sa-i dea jucatorului 500.000 de euro salariu pe sezon.

 "Eu mereu am vrut sa ma intorc la Dinamo, dar poate ar fi bine sa-mi incerc norocul tot afara! Stau acasa doua zile, sa ma linistesc. Am telefonul deschis, astept", a acomentat Tamas.

Borcea: "Nu depinde doar de noi"
Declaratiile dinamovistilor sint contradictorii. "Nu ma intrebati pe mine de Tamas, intrebati conducerea!", a zis ieri Rednic. "Tamas e sub contract cu Spartak, e greu de adus", a completat Vasile Turcu. Iar Cristi Borcea a adaugat: "Tamas este un jucator cu multe oferte, nu depinde doar de noi. E greu de adus la Dinamo. si stiti cum sint eu, pina nu semneaza jucatorul, nu pot spune ca l-am transferat. Dar tineti-va telefoanele deschise!".

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează