ALTELE  »  (AUXILIAR)  »  

CUPA UEFA

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 august 2007 00:00

Rapid - Nurnberg (Germania) / Dinamo - Elfsborg (Suedia)

Meciurile din turul 1 vor avea loc pe 20 septembrie si pe 4 octombrie.
Dinu: "Nu e o echipa abordabila"
Cornel Dinu a comentat in stilu-i caracteristic tragerea la sorti si viitorul adversar al lui Dinamo: "Da, sint niste idioti! Ei au avut rege, nu au avut comunism, nici nu au dupa ce bea apa... Hai sa fim seriosi! Nu e o echipa abordabila, va fi un meci greu"
Constantin Zotta: "Avem prima sansa"
Prezent la tragerea la sorti pentru turul I al Cupei UEFA, la Monaco, Constantin Zotta este mai optimist decit restul rapidilstilor si spune ca echipa lui Bergodi are prima sansa in meciul cu germanii de Nurnberg. ...
Cristiano Bergodi: "Mi-as fi dorit alt adversar"
Cristiano Bergodi a declarat in cadrul conferintei de presa organizata azi la ProRapid ca si-ar fi dorit alt adversar pentru echipa sa, dar este increzator in sansele gruparii pe care o antreneaza.
Dinu: "Lazio a fost mai mult decit accesibila"
Cornel Dinu e inca marcat de esecul lui Dinamo in preliminariile Champions League: "Problema nu e de studiat adversarul, asta e simplu, ci de ce faci cu tine, ce joci, cum joci. Spune-mi ce gafe faci, ca sa-ti spun cine esti. Nu-mi iese din minte meciul cu Lazio, am avut o sansa mare. E bine pentru Dinamo daca reuseste sa realizeze performanta de anul trecut. Cheia nu e sa cheluiesti multi bani, ci sa ai performante" ...
Rednic: "Sintem favoriti"
Mircea Rednic spune ca Dinamo trebuie sa fie atenta cu suedezii, chiar daca la prima vede nu sint o echipa periculoasa: "Trebuie sa uitam cit mai repede ce s-a intimplat cu Lazio! Toti dinamovistii sufera, dar in fotbal trebuie sa mergem mai departe. Ne dorim calificarea in grupele Cupei UEFA, ne asteapta campionatul, Cupa Romaniei si nu are sens sa mai vorbim de trecut"
Dani Coman: "Mai trebuie adusi jucatori"
Numarul 1 al Rapidului a declarat la televiziunea sportro ca lotul giulestenilor mai trebuie intarit, in conditiile in care echipa lui Cristiano Bergodi lupta pe 3 fronturi: Cupa, campionatul si Cupa UEFA
Turcu: "Jucatorii au obligatia morala sa se revanseze in fata suporterilor"
Vasile Turcu spune ca este momentul ca jucatorii lui Dinamo sa isi ia revansa dupa ce au pierdut calificarea in grupele Ligii Campionilor. "Eu cred si sint convins ca ne vom califica. Daca luam valoarea lotului si a jucatorilor avem cea mai mare sansa. Jucatorii au obligatia morala sa se califice”
Dani Coman: "Va conta foarte mult forma de moment"
Dani Coman crede ca atuurile Rapidului pentru partida din turul I preliminar cu Nurnberg sint experienta si valoarea lotului si a antrenorilor. Goal-keeper-ul alb-visiniilor a declarat la treleviziunea sportro:
Turcu: "sanse mai mari decit cu Lazio"
Vasile Turcu a declarat la Tele sport ca ii acorda mai multe sanse lui Dinamo la acest meci decit la dubla cu Lazio: "Dinamo ramine Dinamo si va lupta pe teren, isi va apara corect sansele. Nu e un dezavantaj ca returul e in Suedia. Am observat ca Dinamo joaca uneori mai bine in deplasare decit acasa”
VIDEO / Valencia - IF Elfsborg 3-0
si adversara lui Dinamo din turul I al Cupei UEFA a ratat in acest sezon intrarea in Liga Campionilor. Suedezii de la IF Elfsborg nu au avut nicio sansa in fata spanililor de la CF Valencia in dauna carora au cedat in ambele manse, 0-3, in deplasare si 1-2 in returul din Suedia. Click pe detalii pentru a vedea cum poate fi invinsa formatia nordica.
Dani Coman: "Nurnberg, de aceeasi valoare cu Salzburg"
Dani Coman este increzator in sansele echipei si este de parere ca Rapid se poate califica in grupele Cupei UEFA. Portarul giulestenilor a declarat la televiziunea sportro
CUPA UEFA / Prezentare adversar, IF Elfsborg
IF Elfsborg este unul dintre cluburile de traditie ale Suediei, fiind infintat in anul 1904, pe 26 iunie. Datorita echipamentului pe care l-au folosit in cea mai marea parte a istoriei lor, jucatorii acestei formatii au fost supranumiti ‘galbenii’. Clubul are in palmares o Supercupa a Suediei, cinci titluri de campioana a tarii sale, doua Cupe ale Suediei si o Supercupa, obtinuta in acest sezon

Totul despre FC Nürnberg
Mai multe despre adeversara giulestenilor din turul I preliminar al Cupei UEFA!

MYSPORT / Vezi toate meciurile din Cupa Uefa!

MYSPORT Video / Vezi cum joaca IF Elfsborg!

MYSPORT VIDEO / Vezi imagini cu suporterii lui Nurnberg!

Intra pe campionate.ro si vezi cum se descurca in campionat Nurnberg, adversara Rapidului

Echipa fostului antrenor al Stelei, Oleg Protasov: Aberdeen - Dnipro
Mitea si Ogararu: Dinamo Zagreb - Ajax
Echipa lui Contra: Getafe - Twente
Fosta adversara a CFR-ului: Tottenham - Anorthosis
BATE, fosta adversara a Stelei din Liga Campionilor, a cazut cu Villareal

Dinamo mai putea juca impotriva urmatoarelor formatii: FC København (DEN), FC Twente (NED), Groclin Grodzisk Wielkopolski (POL), Anorthosis Famagusta FC (CYP)

Rapid mai putea juca impotriva urmatoarelor formatii: FC Groningen (NED), FC Midtjylland (DEN), FC Salzburg (AUT), FK Rabotnicki (MKD)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează