ALTELE  »  (AUXILIAR)  »  

SUPERCUPA ROMINIEI / DECLARATII DUPa MECI

Articol de GSP - Publicat joi, 26 iulie 2007 00:00


"Era un trofeu important mai ales pentru moral inainte de startul campionatului. Nu e un capat de tara ca a ratat Pulhac, sintem alaturi de el si il vom incuraja"
Adrian Ropotan

"Nu sint nici primul si nici ultimul care rateaza un penalty. E o loterie si, din pacate, raul a fost la noi acum"
Cristi Pulhac

"A fost vorba de noroc, nu de valoare. Acum speram sa cistigam campionatul. Rapidistii au fost mai buni la penaltyuri, nu in cele 120 de minute"
Cosmin Moti

"Sint multumit de jocul baietilor. Am dominat clar si chiar i-am felicitat pe jucatori dupa meci"
Mircea Rednic

"Sint foarte bucuros. Rapid a demonstrat ca este cea mai buna echipa din tara. Ii multumim si lui Razvan Lucescu pentru tot ce a facut in Giulesti"
George Copos

"Ne-am jucat cu ocaziile si asta ne-a costat. Am gresit inexplicabil, daca nu ratam asa mult cistigam fara probleme. Le dau jucatorilor nota 7 pentru meciul facut in aceasta seara"
Vasile Turcu

"Sint foarte fericit! Trebuie sa-l felicitam in primul rind pe Bergodi, pentru ca a reusit cu un lot neomogen sa invinga echipa numarul unu din Romania"
Jean Valvis

"Sint suparat ca am ratat foarte mult, dar chiar si asa am avut un penalty neacordat. Altfel ar fi stat lucrurile daca ni se acorda acel penalty"
Cristi Borcea

"Am vazut un efort mare din partea ambelor echipe. Un spectacol agreabil si un debut in arbitraj reusit, cu greseli inerente, dar acceptabile. Cine pierde mereu critica arbitrajul. In final a cistigat echipa care s-a concentrat mai bine"
Mircea Sandu

"Sint foarte fericit ca am adus Supercupa in Giulesti. De fiecare data cind am jucat cu Dinamo am reusit sa invingem. Este un trofeu pretios pentru Rapid"
Constantin Zotta

"Un meci frumos, care face cinste fotbalului romanesc, intre doua echipe care se vor bate la titlu. Dinamo a dominat jocul, insa Rapid a marcat cind trebuia. Arbitrul din aceasta seara s-a descurcat foarte bine. Ii pot da o nota intre 8 si 9"
Ionut Lupescu

"Este un rezultat extraordinar pentru Rapid. Bergodi si-a asezat foarte bine echipa in teren, a mizat pe concentrarea baietilor si a reusit sa cistige o partida grea, in care Dinamo era favorita"
Viorel Moldovan

"In seara asta eu voi dormi cu trofeul, ca sint singur acasa si nu am perna. Este o victorie meritata a Rapidului"
Costin Lazar

"Dedicam victoria domnului Copos, care a fost jignit inaintea meciului de dinamovisti. Sper sa vina si cu o prima consistenta ca sa le dea peste nas ciinilor"
Marius Constantin

"Rednic a facut prost echipa. A bagat patru atacanti, prea multi. Apoi, daca Niculescu si Danciulescu nu-s in forma, de ce nu-i scoate? Sa aiba mai multa personalitate! si-au batut joc de un trofeu important!"
Vasile Turcu

Playtech: IREAL! Averea strânsă de Nadia Comăneci după ce s-a mutat în SUA. Americanii sunt uimiți


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează