ALTELE  »  STIRI  »  NATIONALA

Alarma

Articol de GSP - Publicat luni, 08 octombrie 2007 00:00

Chivu si Tamas vin astazi la reunire cu probleme medicale. "Tricolorii" se reunesc astazi, de la ora 12:00, la Casa Fotbalului, de unde vor pleca direct spre Constanta, cu autocarul. Victor Piturca este ingrijorat. Cristi Chivu si Gabi Tamas (foto) se confrunta cu probleme medicale, dupa ce ambii s-au accidentat simbata seara in partidele Inter Milano - Napoli (2-1), respectiv Lens - Auxerre (0-2).

"Capacit" cu talpa de Paolo Cannavaro, in minutul 40, capitanul "nationalei" a cerut sa fie schimbat la pauza din cauza unor dureri insuportabile la calcii. Mariana Chivu, mama lui Cristi, spune ca accidentarea fiului sau nu e grava: "Atit de tare l-a lovit, incit i-a rupt gheata in spate. M-am speriat rau, am crezut ca i-a zdrobit glezna. Din fericire, Cristi mi-a zis ca nu e grav si va juca cu Olanda. Doctorii i-au pus un burete la calcii". 
Situatia lui Tamas pare ceva mai delicata. Fundasul lui Auxerre s-a ales cu o plaga deschisa la genunchiul sting, dupa un duel cu ivorianul Dindane, si a parasit terenul in minutul 34, schimonosit de durere. Ieri a fost consultat de medicul Pompiliu Popescu. Cei doi vor fi menajati la antrenamentul programat asta-seara, de la 18:30, pe stadionul Farul. 

Bucuros de revenirea la lot, Ogararu a dat-o pe gluma. "Ar trebui ca Romania sa joace mai des cu Olanda, ca sa fiu convocat mai mult", a declarat fundasul pentru site-ul lui Ajax, aluzie la faptul ca singura lui selectie a contabilizat-o in 2005, la meciul cu Olanda din Giulesti (0-2).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează