ALTELE  »  STIRI  »  NATIONALA

Argaseala este convins ca aceasta calificare a crescut cota fotbalului romanesc

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 octombrie 2007 00:00

Calificarea tricolorilor la Campionatul European din 2008 l-a bucurat si pe presedintele Stelei, Valeriu Argaseala, care a insotit Echipa Nationala la meciul din Luxemburg.

"O calificare la Campionatul European sau Mondial inseamna cresterea cotei fotbalului in primul rand si dupa aia, a fiecarui jucator in parte. Cred ca este prima calificare pe care o avem inainte de a termina campania, cu doua etape si asta a fost o surpriza", a declarat Valeriu Argaseala.

Argaseala crede ca in urma acestei performante, este normal ca atat jucatorii cat si antrenorul nationalei nu duc lipsa de oferte.

"Odata cu calificarea echipei, creste si cota antrenorului. Vedeam aseara pe internet, deja au inceput sa se intereseze si alte echipe nationale de antrenorul Piturca. Este normal sa fie cautat din moment ce are rezultate", a mai spus Argaseala.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează