ALTELE  »  STIRI  »  NATIONALA

"E incompatibil"

Articol de GSP - Publicat luni, 20 august 2007 00:00

Selectionerul nu-l convoaca pe Ogararu, deoarece la Ajax fundasul dreapta n-are dublaj, ca la "nationala". George Ogararu trebuie sa mai astepte pina sa imbrace din nou tricoul echipei nationale. Cel putin asta este concluzia la care a ajuns selectionerul dupa ce a analizat informatiile cu care s-a intors de la Amsterdam secundul stefan Iovan, cel care l-a monitorizat recent pe fundasul dreapta, la turneul de pregatire organizat de clubul Ajax.

Desi este titular la Ajax, Ogararu nu reuseste sa intre in gratiile antrenorului "nationalei", federalii considerind ca fostul aparator stelist nu se pliaza pe stilul de joc al reprezentativei, deoarece tehnicianul "lancierilor", Ten Cate, ii cere sa joace altceva.

Ogararu a dezlegat misterul, dar nu s-a resemnat: "N-as vrea sa intru in detalii de acest gen, iar discutia avuta cu nea Fane Iovan prefer sa ramina intre noi doi. Atit va pot spune, ca la Ajax fundasul dreapta nu are dublajul asigurat. Cred insa ca e mai usor in sistemul cu om la acoperire, folosit la nationala".

"Reprezentativa a devenit pentru mine un subiect foarte delicat. Cred ca cel mai mult am de cistigat daca tac"
George Ogararu

Revista oficiala, gratis
Suporterii echipei nationale a Romaniei care isi vor procura bilete la partida amicala cu Turcia, de pe 22 august, ora 21:00, pe stadionul "Lia Monoliu", vor primi la intrarea pe stadion Revista Tricolorilor, gratis. Fanii vor putea citi un interviu inedit cu Laurentiu Rosu si vor afla care sint sperantele fotbalului romanesc. Pretul biletelor este de 10 lei la peluze, 30 de lei la tribunele intii si a doua si 100 de lei la tribuna zero.

Mutu eliminat

Adrian Mutu a fost eliminat in partida amicala disputata de Fiorentina contra lui Athletico Bilbao, pierduta de italieni cu scorul de 3-0. Atacantul roman a fost eliminat in minutul 45, dupa doua "galbene" primite pentru ca l-a impiedicat pe portarul spaniol sa degajeze mingea. "Cel mai bun jucator de pe teren al Fiorentinei, dar eliminat in mod stupid", a scris cotidianul spaniol As.

Probleme pentru Sandoi
Selectionerul "nationalei" mici se confrunta cu probleme de lot inaintea partidei amicale de miine, cu Anglia, care se va disputa la Bristol, de la ora 21:45. Sandoi nu va putea conta pe fundasul Sirghi de la Otelul, care a suferit o comotie in partida disputata joi, in Cupa UEFA. De asemenea, Patriche si Scarlatache acuza si ei probleme medicale, in locul lor putind sa apara Scutaru, de la Poli Timisoara, si Pacuraru, de la Farul.

L-ar fi chemat cu Turcia

Neconvocarea lui Ogararu s-ar traduce prin faptul ca nu se preteaza viziunii de joc a selectionerului. In aceasta campanie de calificare, titularul Contra s-a familiarizat excelent cu cerintele antrenorului, lucru confirmat si de cele doua goluri inscrise de jucatorul lui Getafe in partidele cu Luxemburg (3-0) si cu Slovenia (2-0). Cu toate astea, selectionerul ar fi vrut sa-l convoace pe Ogararu pentru amicalul cu Turcia daca nu se accidenta.    
Rosu are probleme
  Laurentiu Rosu ar putea rata si debutul campionatului Spaniei din cauza problemelor de la genunchiul drept, la care s-a operat pe 14 iunie. "De luni intru in programul normal al echipei, iar daca nu ma va mai durea piciorul, am sanse sa fiu convocat pentru meciul cu Betis. Am fortat si am facut o tendinita, care m-a dat inapoi cu doua saptamini", a explicat "tricolorul", care pentru a prinde meciul cu Belarus (8 septembrie) trebuie sa joace neaparat macar in etapa a 2-a. (Viorel Tudorache)

Solutia "Schija"
Debutul fulminant al lui Sergiu Radu in noua stagiune din Bundesliga, cu doua goluri in doua etape pentru VfL Wolfsburg, l-a determinat pe selectionerul "nationalei" Romaniei sa ia in calcul o eventuala convocare a atacantului de 30 de ani pentru meciurile cu Belarus (8 septembrie/Euro 2008) si cu Germania (12 septembrie/amical). "Schija", care a marcat cite o data in partidele cu Arminia Bielefeld 1-3 si cu Duisburg 3-1, a inscris sezonul trecut 14 goluri pentru Energie Cottbus.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează