ALTELE  »  STIRI  »  FRF

Explozie

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 iunie 2007 00:00

Arbitrii au creat un nou scandal de proportii in fotbalul romanesc. Desi este pauza competitionala, Ion Craciunescu si Ionut Lupescu s-au prins intr-o disputa violenta pe marginea situatiei actuale a cavalerilor fluierului.

Lupescu: "N-a promovat nici un arbitru"
Aflat in studioul emisiunii "Arta football", de la Boom Sport One, directorul general al FRF a lansat un atac dur impotriva vilceanului. "stiti de ce misiunea actualei comisii a fost de doua ori mai grea? Pentru ca a preluat o mostenire foarte grea de la fostul presedinte, care nu s-a ocupat deloc sa aduca arbitri noi in fata si sa promoveze <<centrali>> de valoare. Singurii arbitri pe care ne putem baza acum au fost produsi pe vremea lui Dan Petrescu", a atacat Lupescu in directia Craciunescu.

Craciunescu: "S-a raliat sistemului"
Replica fostului sef al CCA a fost virulenta: "Lupescu mai bine ne-ar explica de ce il injura lumea la Timisoara, ce manevre s-au facut cu palmaresul Timisoarei si de ce n-avem nici o echipa la turneele de tineret. Apoi, daca tot se baga ca musca-n lapte in arbitraj, o sa-i spun ca pe vremea mea Tudor era la turneul final de tineret, acum n-avem pe nimeni, si am avut delegari internationale de doua ori mai multe ca in 2006. E de inteles, ca doar acum doi ani il contesta pe Mircea Sandu, iar acum e aliatul unui sistem care l-a bagat si pe el in mocirla. L-am respectat pentru ca facea parte din Generatia de Aur, dar acum depaseste limitele bunului simt, e expert in arbitraj. E o mare dezamagire".


"Cit timp a fost sef la CCA, Craciunescu avea misiunea de a face un bine arbitrilor romani in strainatate, dar el a procedat exact pe dos, le-a facut numai rau"
Ionut Lupescu

"Toata lumea stie despre Lupescu ca e limitat, dar de cind a intrat in cloaca de la FRF, s-a trezit si smecher"
Ion Craciunescu

"Nu s-a miscat un deget in arbitraj pe vremea lui Craciunescu si acum am ajuns in situatia in care nu avem cu cine sa-i inlocuim pe arbitrii batrini"
Ionut Lupescu

"Lupescu crede ca daca in fiecare dimineata Corpodean ii deschide usa de la FRF si il perie zi de zi, se si pricepe la arbitraj. S-a intors lumea cu fundu' in sus"
Ion Craciunescu

"Eu stiu ce rau le-a facut Craciunescu arbitrilor, dar n-o sa dezvalui acum aceste lucruri, o sa le spun celor de la UEFA"
Ionut Lupescu

"Arbitrajul romanesc e in colaps si cine sa pregateste sa-l salveze? Lupescu! E ca si cum m-ai pune pe mine sa construiesc nave spatiale"
Ion Craciunescu

28 de luni a fost Craciunescu presedinte al CCA, intre iunie 2003 si octombrie 2005

Atac la Corpodean
Ion Craciunescu si-a indreptat tirul si catre Sorin Corpodean. "Daca toata ziua sta bot in bot cu cei de la FRF, e normal sa fie unul dintre cei privilegiati. Ca sa nu mai spun ca la ultimele consfatuiri ale arbitrilor, laudele lui la adresa lui Mircea Sandu i-ar fi facut pe organizatorii celui de-al 14-lea Congres al Partidului Comunist Roman sa moara de invidie", a declarat Craciunescu, care a cerut scoaterea din arbitraj a lui Corpodean.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează