ALTELE  »  STIRI  »  NATIONALA

Lupescu: "Nu revin la Dinamo!"

Articol de GSP - Publicat luni, 22 octombrie 2007 00:00

Intrebat daca ar fi tentat sa revina la Dinamo intr-o functie administrativa, Lupescu a raspuns clar: "Nu! si nici nu s-a pus aceasta problema pina acum". Directorul FRF a precizat ca nu joaca la Bursa, pentru ca a preferat afacerile imobiliare. "Am optat pentru imobiliare. In momentul de fata se pare ca ramine cea mai profitabila investitie. Nu am timp sa joc la Bursa, dar am angajat in acest sens un broker. Asta nu inseamna ca de pe urma Bursei cistig sume importante".

Directorul general al Federatiei Romane de Fotbal, Ionut Lupescu a acordat un interviu pentru Revista VIP, in care vorbeste despre speculatiile legate de plecarea lui Piturca de la echipa nationala, despre afaceriile sale, dar si despre succesul echipei nationale.

Lupescu a preferat sa nu comenteze speculatiile cu privire la plecarea selectionerului Victor Piturca de la echipa nationala dintr-un singur motiv: "are contract cu FRF". Lupescu a mai precizat ca "vor relua negocierile pentru a continua la echipa nationala si dupa EURO 2008. E un lucru bun ca este ofertat si de alte echipe, pentru ca asta inseamna ca este apreciat, dar nu neaparat disponibil!". "Kaiserul" a vorbit si despre scandalul dintre Becali si Hagi: "Am fost plecat cu echipa nationala si nu prea sint la curent cu acest scandal. Am auzit despre cearta lor. Pina la urma, sint treburile lor. Insa ar fi bine ca aceasta disputa sa nu influenteze jucatorii pentru a nu le afecta performantele pe care le-ar putea obtine cu echipa din Ghencea", a precizat Lupescu.

Lupescu a vorbit si despre performanta echipei nationale a Romaniei: calificarea la un turneu final dupa 8 ani. "Faptul ca ne-am calificat este un eveniment foarte important pentru toata lumea. Trebuie sa speram la performante. Eu sint sigur ca vom face o figura frumoasa la turneul final", a  incheiat Lupescu.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează