ALTELE  »  STIRI  »  NATIONALA

Marica: "Doar victorie"

Articol de GSP - Publicat marti, 04 septembrie 2007 00:00

  Marica spune ca vine la lot cu un moral excelent si pregatit sa ajute echipa pentru un succes la Minsk. Ciprian Marica va fi la prima aparitie la "nationala" intr-un meci oficial dupa transferul de la sahtior la Stuttgart.

- Ciprian, asteptarile sint tot mai mari de la tine. Toata lumea ar vrea sa-l vada pe Marica facind un meci memorabil la Minsk.
- E normal ca asteptarile sa creasca in ce ma priveste. Cind un jucator vine la lotul reprezentativ dintr-un campionat strain, mai ales din Bundesliga, fiecare suporter isi doreste ca fotbalistul respectiv sa fie un om important pentru "nationala". Asta imi propun si eu la orice convocare, sa ajut echipa, sa obtinem impreuna rezultate pozitive. La fel stau lucrurile si pentru partida de la Minsk, unde nu vom avea insa deloc un meci simplu.

- N-ai reusit inca sa inscrii pentru Stuttgart. Un pic mihnit din cauza asta?
- Sigur, menirea unui atacant e in primul rind sa marcheze, dar sosesc la lot cu un moral bun. Sint OK, sint pregatit pentru confruntarea cu Belarus si va veni cu siguranta si golul in curind. Am avut o ocazie importanta in ultima etapa in Germania, am incercat sa plasez mingea peste portar, dar, din pacate, mi-a citit intentia si a blocat balonul.

- Va fi dificil la Minsk fara atitia jucatori accidentati, in frunte cu Radoi, Contra si Rosu?

- E pacat ca s-au adunat atitea probleme exact inaintea partidei cu Belarus! Sint sigur insa ca se vor gasi solutii de inlocuire, astfel incit la Minsk sa intre formula cea mai buna a momentului. Nu cred ca e cineva in clipa asta care sa se gindeasca la altceva decit la trei puncte in partida de simbata, chiar si in conditiile stiute. Nimanui nu-i sta capul acum la ce-or face bulgarii in Olanda, vitala e victoria Romaniei, inainte de orice.

- Capitanul Chivu se intoarce la lot dupa o perioada nefericita la Inter, unde e si folosit fundas stinga, nu stoper, ca la "nationala". Va fi inca un motiv de ingrijorare la Minsk?
- Nu cred. Cristi e un jucator de mare valoare si a demonstrat ca poate fi la fel de bine fundas central sau lateral stinga. Unde crede antrenorul de cuviinta sa-l foloseasca, acolo isi face datoria. Ramine un fotbalist vital pentru Romania.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează