ALTELE  »  STIRI  »  ROMANIA - OLANDA 1-0

Octavian Belu:

Articol de GSP - Publicat luni, 15 octombrie 2007 00:00

Presedintele Agentiei Nationale pentru Sport, Octavian Belu a urmarit cu sufletul la gura partida Romania-Olanda din preliminariile EURO 2008. Succesul tricolorilor nu l-a surprins pe Belu, care a marturisit ca se astepta ca Mutu si compania sa castige pe ultima suta de metri.

seful ANS este mandru de victoria jucatorilor lui Piturca, dar considera ca nu este de ajuns pentru a demonstra tuturor ca au valoare.

"S-a facut un pas mare spre mult dorita calificare la Europene, trebuie sa ne pregatim foarte bine pentru ca dupa parerea mea numai calificarea la Europene nu este suficienta", a declarat seful ANS, Octavian Belu.

Chiar daca Dorin Goian a marcat golul care a adus victoria tricolorilor, presedintele ANS a fost incantat si de prestatia altor jucatori.

"Modul in care s-au implicat Chivu si Mutu a dovedit faptul ca nu sunt fixati pe un anumit post, sunt capabili sa joace pe orice post, dar sa-l vezi pe Mutu in aparare luptand este semnul ca ne indreptam spre o directie buna", a incheiat Belu.

Sursa: Realitatea TV

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează