ALTELE  »  STIRI  »  ROMANIA - OLANDA / SIMBATA / ORA 20:15, IN DIRECT PE TVR 1 / MAI SINT 3 ZILE / STIREA 87

Opt

Articol de GSP - Publicat joi, 11 octombrie 2007 00:00

Lobont, Chivu, Mutu, Dica, Nicolita, Codrea, Rat si Ov. Petre sint la limita suspendarii, existind riscul de a pierde o parte dintre ei fie in Luxemburg, fie la Sofia . Parca nu sint de ajuns problemele medicale ivite la lot pentru meciul cu Olanda, vezi accidentarile care au secerat aproape o intreaga echipa! Piturca mai are inca un aspect delicat de gestionat: situatia cartonaselor galbene. Nu mai putin de opt jucatori sint la limita suspendarii si la primirea inca unui avertisment ar fi suspendati pentru intilnirea din Luxemburg. E vorba despre Lobont, Chivu, Mutu, Dica, Nicolita, Codrea, Rat si Ov. Petre.

Miza este insa alta. Exista posibilitatea ca oameni vitali pentru "nationala" sa ia al doilea "galben" abia in Luxemburg si sa lipseasca apoi la disputa de la Sofia, unde s-ar putea decide calificarea la Euro. Prin urmare, Piturca va trebui sa rezolve si urmatoarea ecuatie: ori va face o strategie ca anumiti fotbalisti sa forteze primirea avertismentului eventual in finalul meciului cu Olanda si sa stea in Luxemburg, unde "tricolorii" vor infrunta un adversar facil, ori isi va asuma riscul de a pierde ulterior jucatori importanti pentru confruntarea cu Bulgaria.

Pina acum, Tamas, cu 4 cartonase galbene si un "rosu", e campionul suspendarilor, lipsind la meciurile din deplasare cu Albania si cu Belarus. Contra, Goian, cite o etapa, si D. Niculae, doua etape, au completat lista indisciplinatilor Romaniei in actualele preliminarii.

"E greu sa faci strategii cu cartonasele la un meci asa de important precum cel cu Olanda. Ideal ar fi sa batem si nimeni sa nu primeasca avertisment"

Ionut Lupescu

Chivu are deja la activ un cartonas galben, primit in Belarus, iar inca un avertisment l-ar trimite pe margine pentru meciul viitor al "nationalei"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează