ALTELE  »  STIRI  »  EURO 2008

Pareri impartite

Articol de GSP - Publicat luni, 03 decembrie 2007 00:00

Olanda, Italia, Romania, Franta. Sau "grupa mortii" dupa cum a fost ea denumita. Presedintele FRF, Mircea Sandu, si directorul executiv Ionut Lupescu sint de parere ca grupa sortita "tricolorilor" este una extrem de frumoasa. "Din punct de vedere sportiv, va fi o grupa extrem de interesanta, desi costurile si taxele vor fi mai mari pentru ca jucam in Elvetia. Sint sigur ca suporterii romani vor fi in numar foarte mare la meciuri", a spus Sandu.

si Ionut Lupescu a parut satisfacut de rezultatul tragerii. "Nu este nimic mai frumos pentru un jucator decit sa joace impotriva unor asemenea adversari. Ne-am dorit foarte mult sa fim in elita europeana, iar acum ne putem demonstra valoarea. Putem realiza surpriza. Daca iesim din grupa, putem sa ne gindim la titlul european!", a marturisit "Kaiserul".

Haz de necaz
Donadoni era linistit, Domenech parea deja nervos, iar Van Basten era surizotor. Victor Piturca s-a amuzat imediat dupa ce a aflat componenta grupei Romaniei. La conferinta de presa, selectionerul a socat prin declaratiile sale cu tenta ironica. "Cred ca nu ar trebui sa avem probleme in a trece mai departe de grupa. In fond, cine sint adversarii? Doar Olanda si finalistele ultimului Mondial... Acum, serios: pentru care motiv sa nu fim intre primele doua clasate ce asigura calificarea in sferturile de finala?", a spus, cu un vadit ton ironic, Piturca. Era insa clar ca este ingrijorat: "Am avut ghinion sa cadem intr-o astfel de grupa. Dar e extrem de frumoasa, iar pentru noi va fi o experienta interesanta", a spus selectionerul. sanse? "Am demonstrat ca putem evolua bine impotriva unor adversari tari. Nu mai exista echipe slabe la un asemenea nivel. Putem cistiga toate meciurile, dar, in aceleasi timp, putem sa ne intoarcem si fara nici un punct", a incheiat Piturca.

"Toata lumea se plinge ca este o grupa grea! La Euro nu ai cum sa joci cu adversari mai slabi! Daca eu eram fotbalist, mi-as fi dorit o astfel de grupa!"
Florin Prunea

"Nu puteam intilni echipe mai tari! Trebuie sa ne pregatim cit mai bine si sa speram ca ne vor desconsidera si sa-i surprindem. Putem trece mai departe"
Miodrag Belodedici

"Nu se poate vorbi de ghinion. Adevarul este ca avem cea mai grea grupa, chiar ca a mortii, dar satisfactia noastra va fi imensa daca vom bate atitea nume mari"
Emeric Ienei

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează