ALTELE  »  STIRI  »  ROMANIA - OLANDA / AZI / ORA 20:15, IN DIRECT PE TVR 1 / STIREA 176

Presa din Olanda:

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 octombrie 2007 00:00

MEDIAFAX / Cotidianul Algemeen Dagblad a realizat un reportaj dupa sosirea echipei batave. “La sosirea nationalei Olandei in Romania a fost un haos de moda veche. O impresionanta procesiune de politisti i-au condus pe jucatori de-a lungul unui cordon si mai impresionant de presa si suporteri.

Era hazliu sa vezi cum de fiecare data cand un jucator se indrepta spre autocar era acompaniat de un politist. La Constanta a crescut cel mai bun fotbalist roman al tuturor timpurilor, Hagi. Pe stadion e loc doar pentru 15.000 de fani.

Multi jucatori din echipa Romaniei nu s-au simtit bine la Bucuresti din cauza atitudinii suporterilor, asta s-a intamplat chiar la meciul cu Olanda de pe stadionul echipei Rapid. La Constanta publicul va fi entuziast, dar capacitatea stadionului e mai degraba intima. Dupa ce Bulgaria a egalat la doi pe acest stadion, unii jucatori nu au mai vrut sa revina aici. Chestie de superstitie”, a scris AD.

Publicatia amintita asteapta de la echipa lui Van Basten nu numai un succes, ci si un joc pe masura. “Imagine portocalie pe teren. Olanda lupta la Constanta nu numai pentru a face un pas important catre Euro, ci si pentru a aduce un alt aer in jurul nationalei.

Sau cel putin inceputul acestui sfarsit, pentru ca in ciuda unei campanii cu rezultate bune, multe nemultumiri si lipsuri au iesit in evidenta. Seedorf va avea si misiunea de a-l stopa pe Chivu, cei doi urmand sa se intersecteze pe aceeasi banda”, a notat sursa citata.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează