ALTELE  »  STIRI  »  ECHIPA NATIONALA

Tamas despre meciul cu Bulgaria:

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 octombrie 2007 00:00

Gabi Tamas marturiseste ca astepta de mult momentul unei calificari si spune ca Romania va cauta sa-si vinda scump pielea la Euro. Petrecerea s-a declansat la hotelul "Hilton", dar doi dintre eroii calificarii, Tamas si Daniel Niculae, parasesc stabilimentul cu inima indoita. Ii lasa pe colegi sa ciocneasca alte si alte cupe de sampanie, iar ei pleaca spre Franta.

- Ai glumit cind ai zis ca ar fi bine sa-i luam un pic peste picior pe bulgari si sa trimitem la Sofia formatia de tineret?
- A fost si gluma, si o parte serioasa. N-ar fi rau sa-i ignoram la partida directa, dar parca mai dulce ar fi momentul daca ne ducem acolo cu echipa mare si le luam trei puncte dupa cite comentarii au tot facut despre noi.

- Banuiesc ca ai o mica parere de rau fiindca nu poti sarbatori pina la capat cu colegii.
- Eee, i-am lasat pe baieti sa se distreze, e meritul echipei si dreptul jucatorilor sa guste din acest moment de bucurie. Vom avea timp destul sa sarbatorim impreuna la Bucuresti, la intilnirea cu Albania. Asta este, sintem profesionisti si trebuie sa fim mereu acolo unde e nevoie de noi!ntimente

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează