SPORTURI  »  NOUTATI AUTO  »  TESLA

Elon Musk face o afirmație-șoc: „Știți de ce aveți nevoie pentru a lucra la Tesla?”

Articol de GSP - Publicat marti, 24 decembrie 2019 18:21

Elon Musk (48 de ani), directorul executiv al companiei de mașini electrice Tesla, a vorbit despre calitățile pe care trebuie să le deții pentru a te angaja la cea mai de succes companie de profil din lume. 

„Nu ai nevoie de o diplomă de facultate pentru a lucra la Tesla”, a scris Elon Musk pe Twitter zilele trecute, citat de Business Insider.  

Elon Musk face o afirmație-șoc: „Știți de ce aveți nevoie pentru a lucra la Tesla?”

Declarațiile acestuia aduc aminte de un interviu acordat în trecut de Elon Musk pentru Auto-Bild: „În general, eu mă uit după persoane care arată calități extraordinare. Nici nu mă interesează dacă acel cineva are diplomă de facultate sau nu, sau dacă are liceul făcut.

Întrebarea este una simplă: A reușit să construiască ceva impresionant? A câștigat o competiție grea? A venit cu o idee grozavă? A rezolvat o problemă complicată? Dacă ăsta e cazul, sunt premise să continue pe acest drum”, spunea în urmă cu 5 ani Elon Musk, care nici el nu și-a obținut licența la Universitatea Pennsylvania. 

VIDEO // Elon Musk a prezentat Tesla Cybertruck! Moment PENIBIL: i-au explodat geamurile când Musk făcea un experiment de rezistență!

Vezi și: 

FOTO S-a proptit în mașina de poliție! Încă un accident cu o Tesla pe pilot automat

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
gabiadri
gabiadri  •  24 Decembrie 2019, 19:17

Perfect. Sa vina sa recruteze la noi, fiindca tot romanul plinsu-mi-s-a despre enigmaticul test PISA.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează